Digitan ocaandan aldığım sunucuya centos web panel kurdum., sunucumda 3 domainim var. Bildiğiniz gibi cwpnin bind name server ile uyumsuzluğu var.Bind sürekli stop. halinde.
Ben de bunu sorun etmedim şu ana kadar, çünkü cloudflare kullanıyordum.Oraya sunucu ip adresini yazıp, domaine de cloudflarenin ns. adreslerini yazınca site sorunsuz açılıyordu. Bugün yaşadığım bir sorun nedeniyle cloudflareden ayrılmayı düşünüyorum.
Şimdiii gelelim konu başlığındaki soruya.Centos web panelde free dns manager'i açtım, kayıt oldum.
Sonra orada aşağıdaki yazı yazdığından,
You need to set your domain nameservers to:
ns1.centos-webpanel.com
ns2.centos-webpanel.com
bir domainimin ns. adresini ns1.centos-webpanel.com ve ns2.centos-webpanel.com olarak değiştirdim.
Tekrar döndüm CWP free dns manager'e, "Create a new zone" yazısına tıklayarak domainimin adını yaptım.Yani açılan pencerede domainimin adını ve en altta ip adresimi girdim.Add butonuna bastığımda:
A general error has occurred. Reason:
You need to set your domain super-cars.club nameservers to:
ns1.centos-webpanel.com
ns2.centos-webpanel.com
hatasını alıyorum.
1-Nerede yanlış yapıyorum.
2-Bana CWP'de domainlerimin açılması için nameserver ayarlarını anlatabilir misiniz?
Not:Bugün itibariyle nameserveri yeniden cloudflareye yönlendirdim. Yazdığım sorun için yardım eden olursa cloudflareyi bırakmak istiyorum