merhaba arkadaşlar
hosting firmasıyla ilgili sorun yaşıyorum biraz şuan için pek önemli olmasada ilerde baya yoracak gibi duruyor ,
[25-Apr-2015 20:22:09 UTC] PHP Fatal error: Out of memory (allocated 15204352) (tried to allocate 10745835 bytes) günlük 40-50 defa bu hatalardan alıyorum haliyle 40-50 ziyaretçim bu hatayla karşılaşmış oluyor günlük tekil hit sayısı 4k civarı anlık hit sayısı en fazla 50 oluyor yani öyle uçuk bir rakam değil kullandığım paket normal paylaşımlı hosting sözde 512mb memory kapasitesi var paketin ama o bile yetmiyor nasılsa anlamadım sitenin o kadar tükettiğini düşünmüyorum firmaya yazdığımda optimize edilmesi gerek dışında pek cevap alamıyorum aylık kazandığım para 200tl ancak ediyo zaten . ne yapmalıyım pek bilmiyorum sorun benim sitede mi yoksa hostinde mi hala anlamadım ama optimize içinde dikkat ediyorum temaya kadar değiştirdim yani herhalde hostingin hata vermemesi için siteyi komple silmem lazım :) başka hosting firmasına taşıma işlemi nasıl oluyor ve nasıl bi paket alırsam günlük 30-40k hite kadar kaldırabilir