lostyazilim
tr.link

Burada Kimse Kimsenin Sitesine Girmiyor mu?

19 Mesajlar 2.303 Okunma
acebozum
tr.link

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

bitirimci adlı üyeden alıntı

Teşekkurler aynı şekilde yorum yapıldı site gezildi :)

Gerek yoktu hocam. Aslında herkes herkesin sitesini ziyaret etse birçok konuda daha fazla bilgi sahibi olunacak ama o duruma gelemedik henüz. Başkasının hiti artacak diye ödü kopuyor milletin. Sonra gelip burada Adsense kodunu siteme nasıl eklerim diye soru soruyor adam.
Sitenizde bol kazaçlar dilerim. Reklamlara da tıkladım. Kolay gelsin.

googleasistan
webimgo

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Gerek yoktu hocam. Aslında herkes herkesin sitesini ziyaret etse birçok konuda daha fazla bilgi sahibi olunacak ama o duruma gelemedik henüz. Başkasının hiti artacak diye ödü kopuyor milletin. Sonra gelip burada Adsense kodunu siteme nasıl eklerim diye soru soruyor adam.
Sitenizde bol kazaçlar dilerim. Reklamlara da tıkladım. Kolay gelsin.

Hocam ngteknoloji agir basiyor google aramalarda bendede bu sorun var zamanla duzelir ama siteniz google da isim olarak cikiyor ama site aciklamasi cikmiyor

• Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

Hocam ngteknoloji agir basiyor google aramalarda bendede bu sorun var zamanla duzelir ama siteniz google da isim olarak cikiyor ama site aciklamasi cikmiyor

Ağır basıyor derken?
Siteyi açalı daha 12 saat oldu :)
Bazı uygulamaları test etmem için bakım modunda olmaması gerekiyor. O yüzden şu an erişime açık.
Satış amaçlı yaptım aslında da ***'da bir arkadaşın Google News konusunu okurken proje olarak yapsam mı diye düşündüm. 30 kadar özgün içerik yazdım. Belki 1 ay sürekli içerik girip iyileştirmeler yapar News başvurusuna yollarım ya da sıkılırsam satarım bakalım :)

• Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Ağır basıyor derken?
Siteyi açalı daha 12 saat oldu :)
Bazı uygulamaları test etmem için bakım modunda olmaması gerekiyor. O yüzden şu an erişime açık.
Satış amaçlı yaptım aslında da ***'da bir arkadaşın Google News konusunu okurken proje olarak yapsam mı diye düşündüm. 30 kadar özgün içerik yazdım. Belki 1 ay sürekli içerik girip iyileştirmeler yapar News başvurusuna yollarım ya da sıkılırsam satarım bakalım :)

Site yeniyse google oyle gorunmesi normal agir basiyor derken kendimden ornek vereyim benim site inddir ama google aramalarda inndir beni katliyor bunun gibi yani ama siteniz yeniyse bisey diyemem

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

Site yeniyse google oyle gorunmesi normal agir basiyor derken kendimden ornek vereyim benim site inddir ama google aramalarda inndir beni katliyor bunun gibi yani ama siteniz yeniyse bisey diyemem

Sitemap yeni gönderdiğim için öyle görünüyor. Birkaç güne aramalarda normal başlıklar çıkmaya başlar. Zaten özgün içerik giriyorum sadece. İlk yorum da sizden geldi. Uğur getirir inşallah :)

• Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
İnşallah

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Açıkcası burası bir webmaster sitesi hani herkes kendine yarayacak şeylere bakmakta nereye bakacağını bildiğinden sizin sitenizde olmadığı bilirse girmez haliyle. Çok merak uyandırdığı zaman neymiş diye bakabiliyor insan onun dışında wmaracinda bilgileri alırsın sonra işine dönersin :rolleyes: diğer sdn vs webmaster siteleri değil, oraya açtığın şeyleri siten var ise kullanıcılar tıklayıp bakacaktır ve ismi dikkatini çekmiştir bakacaktır tamamen insana göre,ruh haline göre değişiyor bunlar.

Sen siteni dikkat çekicek hale getir, sitenin dikkat edilecek şekilde belirttin mi merak edenler,bakmak isteyenler gelecektir. :rolleyes:

Makale yazıp paylaşan arkadaşlarımız var burada birçok arkadaşımız aynı şeyleri evirip çevirip anlatıyorlar kimse gidipte o arkadaşın blogunda okumaz zaten birçoğunu webmaster deneyiminde biliyor ve aynı şeyi anlatmanın sana okuyucu kazandırmaz. Farklı açıdan,farklı biçimde anlatırsan ve kullandığın kelimeler dikkat çekerse o zaman adam dur ya başka birşey daha vardır blogta deyip sitene gelebilirler bu tamamen sana ve yazdığın yazıyı okuyan kişiye bağlıdır.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
İmzanızdaki site tıklanabilir olmadığı için kullanıcılar haliyle üşeniyor olabilir :).

• Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)

İsa adlı üyeden alıntı

İmzanızdaki site tıklanabilir olmadığı için kullanıcılar haliyle üşeniyor olabilir :).

Bazen wmaraci.com a makale yazip altina ayrica su konu hakkinda bilgi almak icin tiklayin yaziyorum siteme link veriyorum abartisiz 1 defa bile wmaraci görünmüyor:)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al