Merhabalar;
Öncelikle düşüncen için teşekkür ederim. Soru sormak için üye adın olmayınca hangi sıfatla üye soru soracaksın yani dolduracağınız 3 4 yer onada mail onayı gibi prosedür eklemedik yani en fazla 3 4 dakika zaman ayırıp üye olacaksın.
Dmoz editörlerinin detaycı olduğu doğrudur. Bahsettiğiniz site benim sitem sanırım eğer dmozda sorgulama yapar iseniz dmoz kaydının olmadığını göreceksiniz.
Ek Olarak:
Hayır başka bir kategorideyim.
Öncelikle düşüncen için teşekkür ederim. Soru sormak için üye adın olmayınca hangi sıfatla üye soru soracaksın yani dolduracağınız 3 4 yer onada mail onayı gibi prosedür eklemedik yani en fazla 3 4 dakika zaman ayırıp üye olacaksın.
Dmoz editörlerinin detaycı olduğu doğrudur. Bahsettiğiniz site benim sitem sanırım eğer dmozda sorgulama yapar iseniz dmoz kaydının olmadığını göreceksiniz.
Ek Olarak:
Hayır başka bir kategorideyim.
Dmoz'a kayıt yaptırmışsınız demedim zaten.kendi sitenize bile özenmezken Dmoz'daki başvurulara ne kadar özen gösterceğinizi bilememeyi belirttim.
Bir diğer konu isede Wordpress'de konuya yorum yaptığın zaman isim mail ve konu yazabiliyorsun , bu şekildede birşey yapabilirdiniz.üyelik alınarak 1 kere soru sorulcaksa neden üye olayım ki ? mantıklı değilmidir sizcede ? veya üye olunup bilgimi toplanmakdır amaç ? :)