Dmoz'a kayıt yaptırmışsınız demedim zaten.kendi sitenize bile özenmezken Dmoz'daki başvurulara ne kadar özen gösterceğinizi bilememeyi belirttim.
Bir diğer konu isede Wordpress'de konuya yorum yaptığın zaman isim mail ve konu yazabiliyorsun , bu şekildede birşey yapabilirdiniz.üyelik alınarak 1 kere soru sorulcaksa neden üye olayım ki ? mantıklı değilmidir sizcede ? veya üye olunup bilgimi toplanmakdır amaç ? :)
Bir diğer konu isede Wordpress'de konuya yorum yaptığın zaman isim mail ve konu yazabiliyorsun , bu şekildede birşey yapabilirdiniz.üyelik alınarak 1 kere soru sorulcaksa neden üye olayım ki ? mantıklı değilmidir sizcede ? veya üye olunup bilgimi toplanmakdır amaç ? :)
Dmoz onayının neden uzun sürmesinin tek nedeni zamandır. Dmoz editörlerinin çoğu işinde gücünden insanlardır ve bende bir an önce herkesin sorunlarını çözmek açısından siteyi aktif eder etmez yardımcı olmaya çalışayım dedim fakat hata yapmışım. Öküzün altında buzağı arayanın çok olacağı hiç aklıma gelmedi. Özür diliyorum.