Hocam bence bunlarla bulaşma neden dersen zor ve kaç kişiye satacaksın?Senin ilk önce pazar araştırması yapman lazım.Kaç kişi alabilir?Ne kadar gereklidir?Ne yapılabilir?Kaç para ve kaç saat ayırabilirsin?Onun yerine yazıcı hizmeti versen daha iyi olur.Şahış şirketi yada mükellefiyetlik de şöyle olur herşeyin banka aracılığıyla yada faturaya dönük olacağı için ne çıkarsa onu ödeyeceksin.Yıllık maliyeti muhasebe ücreti,defter tasdiki gelir vergisi,geçiçi vergi,kdv,stopaj gibi vergileri ödeyeceksin.
Tabi bunlar benim düşüncem.Mesela kitle bulup ona çalışırsan daha fazla kazanırsın.Yani oyuncak olur hobi malzemesi olur falan filan çoğalır.
Tabi bunlar benim düşüncem.Mesela kitle bulup ona çalışırsan daha fazla kazanırsın.Yani oyuncak olur hobi malzemesi olur falan filan çoğalır.
hocam 3 kişiyiz bu işe girecek herkes farklı işler ile uğraşacak. 3D Printer ile ürettiğimiz modelleride satmayı düşünüyoruz model siparişi alıp üretmeyide bunun yanı sıra çok sağlam 3-4 yer var piyasada para kazanan.
3dortgen.com
3durak.com
gibi.
3 boyutlu yazıcıların geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum ve bir gün her eve bir 3d printer gireceğini düşünüyoruz açıkçası. Bu nedenle hedef kitlesi büyük. Tabi insanların alışması ve teknolojiye adapte olması için biraz zaman gerekecek gibi görünüyor.
Kısa vadede büyük kazançlar elde etmek gibi bir beklentimiz yok.
Biz işimizi iyi yapalım gerisi gelir kanaatindeyim.