blitzx adlı üyeden alıntı

Hocam kısa vadede büyük kazanç 20 yada 10 yıl önceydi.Al sat falan filan.3d baskı aletini tarama aletini kaç kişi alabilir?Cihaz zaten en ucuzu 5 bin tl.Bir de adam tarayıcı alır 2 bin tl.7 bin tl para yapar.Kaç kişi yazıcı ve tarayıcı için hele ki şu devirde daha bunu bilmeyen elemanlar var kim verir 7 bin tl?gerçi siz de haklısınız iphone android su gibi satıldığı memlekette yaşıyoruz sizin işiniz neden olmasın?Sizin burda ki asıl sorun bu macerayı kaç ay götürebileceğinizdir?kaç ay bekleyeceğinizdir?Yoksa dediğiniz gibi işinizi yaparsanız mutlaka gelip sizi bulurlar

sterk adlı üyeden alıntı

Benim fikrim şuan 3D yazıcıları baktım piyasada yok yani var olanlar da pahalı bütçeniz yoksa girmeyin.Seo da yapmanız gerekli ilk sayfalara gelmeniz için 5 ila 6 tane büyük rakipleriniz var yani.Bütçeniz ve birkaç kişiden arkadaş grubunuz varsa neden olmasın ama sabır gerekli e-ticaret kolay değil.Müşterilerinin güvenini de sağlamak gerekli.Mesale siz gidip markalaşmış bir yerden mi alırdınız yoksa hiç güveni olmayan doğru düzgün bir iletişim numarası olmayanla mı.

Ek Olarak: Benim fikrim şuan 3D yazıcıları baktım piyasada yok yani var olanlar da pahalı bütçeniz yoksa girmeyin.Seo da yapmanız gerekli ilk sayfalara gelmeniz için 5 ila 6 tane büyük rakipleriniz var yani.Bütçeniz ve birkaç kişiden arkadaş grubunuz varsa neden olmasın ama sabır gerekli e-ticaret kolay değil.Müşterilerinin güvenini de sağlamak gerekli.Mesale siz gidip markalaşmış bir yerden mi alırdınız yoksa hiç güveni olmayan doğru düzgün bir iletişim numarası olmayanla mı.

Yani hocam internet sitelerine bakarsanız işin hakkını veren 3-4 yer anca vardır. Bunun dışında diğerlerinin siteler ne güven vermiyor çöp denecek kadar kötü tasarımlara vs sahip.

Biz ilk olarak tarayıcı satmayı planlamıyoruz zaten dediğiniz gibi fiyatlar çok yüksek kendi imal ettiğimiz yazıcıları satmayı planlıyoruz. 3dprinterlar açık kaynak koduna sahiptir yanı eliniz malzeme ve bilgi varsa kendi evinizde üretebileceğiniz cihazlar bunlar. Biz insanların kendi evinde bunu üretmelerine imkan sağlamak amacıyla parçaları tek elden alabilecekleride bir platform olmayı hedefliyoruz aslında.