seokafasi adlı üyeden alıntı

SSD 120 benim.
Office ve adobe + gerekli yazılımlar frameworks vs 100 gb alan kaplıyor. Web den indirdiğimiz dosyalar masaüstü derken şişiyor

Bir geliştirici (developer) iseniz bir çok yazılıma ihtiyaç duyuyorsunuz ve 120 gerçekten yeterli gelmiyor.

Şimdilik yeter gibi hocam para olunca bi 240 daha takarız :)

ToTeM adlı üyeden alıntı

Kim demiş ki "3.000 TL verince SSD olmazsa gülerler" diye : ))

3.000 TL profesyonel kullanıcılar için çok bir para değilken hele ki oyunlarla haşır neşir olanlar için hiç para değil.

Buyurun benim kullandığım sistem:

AMD FX 8350 + COOL MASTER HYPER 212EVO
GIGABYTE 990FXA-UD5 AM3+ 2000 MHZ
GSKILL 4x4GB RipjawsX DDR3 1866MHz CL10
Sapphire 6850 256 Bit (Eski sistemimden kaldı, emekliye ayırmaya kıyamadım)
OCZ ZT 650 80+ PSU
Pioneer DvD-Rw
ASUS 23" MX239H Monitör
Creative S.B Omega 3D
Logitech G 700 / K 350
Tunçmatik 2 KVA UPS

Sistemimi fazla zorlamayı sevmem ama istediğimde bende full çözünürlük GTA 5 oynayabiliyorum : )) ve SSD ye ihtiyaç duymuyorum. Tamam SSD olsa sistem 2 dakikada açılacağına 30 saniyede kendine geliyor, Benchmark testlerinde uçuyor, belki grafik çalışanlar için ekstra avantajlar barındırıyor ama ben bu sistemde 3 X 2 TB. Seagate Sata 3 kullanıyorum ve kullanmakta zorundayım. Harici olarak USB 3.0 kullandığım halde internal kadar hızlı olmuyor ama sisteme birde SSD takamam : ).

SSD olmamasının tek dez avantajı benim için bu;

başkada bir eksiğini yaşamadım. Bu arada bu alınmış olan Benchmark sistem ful doluyken de boşken de değişmiyor. Sonuçlar hep aynı ...

haklısınız oynarsınız hocam ama amd baya geriden takip ediyor işi ekran kartında belki iyi ama işlemcide tavsiye etmiyorlar
işlemcim %90 (Allahın izniyle tabiki) i7 alacağım
ama ekran kartında amd de tercih edebilirim