Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşlar mekan şehir rehberi sitemi açtım. Şuanlık sadece bulunduğum şehrin mekanlarını ekliyorum. Fakat tek tek eklemek baya bir yorucu ve uzun. Foursquare' nin veritabanı gibi birşey lazım. Araştırdım ve bulduğum sonuca göre Foursquare Api sistemi var. Şimdi sorum şu. Bu api sistemini aranızda hiç kullanan varmı? Bir de bunun eklentisi gibi birşey biliyormusunuz ? Wordpress için nasıl yapabilirim bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Aynı site bendede var. Google map diye düşünmüştüm bende fakat küçük bir araştırmayla bulamadım. Swarm da mantıklı. Bir bot gibi birşey olsa mekanları çekecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ya api alıyorsunda api ile haritada görünüyor üzerine tıklayınca adı falan yazıyor. Fakat senin sitene çekmemiş oluyor. Kategori kategori kendi sitene ekleyemiyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yani foursquare'in el ile eklendiğine şahidim. Yıllar önce telefonuma indirdiğimde benim semtimde 1 tane cafe vardı check in yapılabilecek. Ne saçma uygulamaymış dedim ve kullanmadım. İki yıl sonra bir baktım millet aktif olarak kullanıyor. Sonrasında ise tüm mekanlar kendini ekledi, hatta kullanıcılar mekanları ekledi. Mayörlük falan vardı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
konuyu takipdeyim, hangi şehir için rehber açtınız, site adresiniz nedir hocam ?