Böyle bir projem var ve hergün 2-3 saat çekim yapıyorum ve çekiminde sağlıklı olabilmesi 6 saatimi alıyor. Bu sony vegas after effects kullanmayı bilmiyorum banada yardımcı olan kişi var. Ben ingilizce anlatımda yapabilirm bu effect işiyle uğraşan ispanyolca rusca almanca çok iyi derece biliyor ve benim öz abim gibidir. Wordpress üstüne kurup lisanslı ucuz görselliği iyi hem video sitesi hemde blog sitesi şeklinde yapsam ve videolarda hem türkçe dışında bir kaç yabancı dilde konuşulsa. Ama benim vaktimi çok fazla alır. Çünkü aynı videoya türkçe ingilizce konuş zor olur iş anlamında öyle tahmin ediyorum. Bir video en az 20 ile 35 dakika sürüyor. Ama ben kendi arşivimde tutuyorum. Hiç nir şekilde youtube filan yayınlamadım ve elimdede bazı yaptığım kendi ürettiğim benli rc uçak helikopter modelleri var ve analtım ile video şeklinde. Bir modeli internet görüp en fazla benzinli 20 dakika uçuyorsa ben onun zamanını arttırdım ve 3 kişi ekip halinde çalışıyoruz. Daha önce youtubeda para kazanmıştım partner sistemi ile yada site kurmayıp youtubedan mı bir sıfırdan hesap açıp kazansam ikisi arasında gidiyorum. Bir site beğendiğim temalar var hep 58 dolar başka biyerde görfüm daha da pahalı. Tema yazdırsam sıfırdan birine en kötü 500 TL birde video için vds almam lazım oda bir dünya para aklımda hep sorular büyor ve youtube cazip geliyor kendi logomuda koysam paylaşım yapıp başkalarıda paylaşacak ve benim harcadığım emek hiç olacak gibi geliyor. Böyle tarz uğraşanlarda çeşitli dallarda tecrübeli profesyonel kişiler nasıl sağlıklı bir yol izlememi söylerse bu yaz yada kışın vaktim çok sezonluk çalışıyorum çünkü. Bu kış böyle bir şeyle girmek istiyorum.
Ve ayrıca verdiğiniz cevaplardan dolayıda çok teşekkür ederim. Ben çok araştırırım bir iş yapacağım zaman. En az 2 ay sürer araştırmam. En doğru yolu bulana kadar. Yazım herhangi bir yanlış kelime kullandıysam özür dilerim.