yazıların kalitesi olayı şu başka siteden kopyala yapıştır degil örnek verelim bir telefon tanıtımı var o telefon hakkında %90 herkes aynı konuyu siteye ekler telefonun resimleri herkesde beyaz ama o modelin birde siyah renkde olanı ama millet kopyala yapıştır nedeniyle herkesde beyaz var siz herkes gibi beyaz degilde siyah ekleyin :)
anladım ben gerekirse o telefonun fotoğrafını kendim çekerim :) özgünlük 1. kural :D
Ek Olarak:
domain bence güzel ama tema uymamış
yorumunuz için teşekkürler tema hakkında herkez iyi düşünüyor siz neden böyle düşündünüz daha ayrıntılı açıklarsanız çok minnettar olurum çok teşekkürler.
Ek Olarak:
Yeter artık gelen giden webmaster blogu forumu açıyor.
Varmı elinizin altında 15-20 bin lira ? Sunucunuz hazırmı ?
Kime hitap edeceksiniz ?
Ne kadar süre yayında kalacaksınız ?
Forum lisansı ? güvenlik önlemleri ? dolandırılmalar ? Yada gelen üyeler o forumda ticaret yapacakmı ?
Bırakın allah aşkına oturun kadın moda dekorasyon sitesi açıp günlük 1 makale ekleyin 2. ayda kazanmaya başlarsınız senelerce size kazanç getirir.,
BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORSUNUZ.
Varmı elinizin altında 15-20 bin lira ? Sunucunuz hazırmı ?
Kime hitap edeceksiniz ?
Ne kadar süre yayında kalacaksınız ?
Forum lisansı ? güvenlik önlemleri ? dolandırılmalar ? Yada gelen üyeler o forumda ticaret yapacakmı ?
Bırakın allah aşkına oturun kadın moda dekorasyon sitesi açıp günlük 1 makale ekleyin 2. ayda kazanmaya başlarsınız senelerce size kazanç getirir.,
BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORSUNUZ.
haklısınız sizi kıracak birşey söylemek istemem ondan dolayı yorumunuz için çok teşekkürler dilerim. Biz blog deneyeceğiz belki başka şeylerde ekleyebiliriz. :) farklı olmak istiyoruz.