bay okan adlı üyeden alıntı

Hiç farketmiyor lokasyon felan. Devlet artık az miktarda yatan sabit(aylık) yada uzak yerden gönderilen paraları inceliyor. Vergi kaçırmak tam anlamıyla bu yüzden çok sıkı takip ediyorlar internetten satış olayını. Bende tahmin sitesi yapmıştım ama ben sadece tasarım yapmıştım. Sitenin sahibinden ta beni bulmuşlar Adana'dan geldi dilekçe ilk gün şok oldum araştırdım 6.5 milyar sadece ceza parası net ödüyorsun daha sonra geriye dönük mülkiyet vs. şeyler açıyorlar ona da ödüyorsun daha sonra hapis felan. Gerçi benim dava sonuçlanmadı bende endişe ile bekliyorum ama uzlaşmada ki adam ilk olarak bilmediğin için uyarılırsın dedi ama bilmiyorum kardeşim çok dikkat et.

Bu arada tahmin sitesinden toplasan 150 kar etmişimdir en fazla miktarda da çok az olmasına rağmen takibe almışlar bir kişiye ulaşmışlar oda üyelik parası deyince iş bana kaldı.


Bu yazınızdan sonra kesinlikle bu işe hiç bulaşmamaya karar verdim.Çok teşekkür ederim ilginiz için umarım diğer merak eden arkadaşlar içinde faydalı bir konu olur.