akmova adlı üyeden alıntı

bahsettiğin hitlere sahipsen devam et derim. Ancak dediğim gibi temayı özelleştirmek lazım şuan aklımda yok ama daha önce bu tarz bir işlem için themeforest sitesinden film temalarını incelemiştim ve gercekten kaliteli tasarımlar orada mevcut şuan aklımda bir isim gelmiyor ama sende bakıp uygun bulabilirsin.
Öncelikle sade ve şık bir tasarım olsun gözü yormasın. Bazı eklentiler kullanarakda özelleştirebilirsin buda sitenin farkı olur ve ziyaretçiler için önemli bir ayrıntı oluşturur.


Hocam ilginiz için teşekkürler. Şuanki temamı 1 ay daha koruyacam alexa Tr sıralamamı 10 k altına çektiğim gibi tasarımı ozaman değiştiricem. 5 günde 35k 6 gün 25k 7gün 21k ya geldi bu gidişle en fazla 1 ay içinde 10k altına düşer.

Neden derseniz şöyle açıklayayım alexa değeri farkediyo mu bilmem tam kesin değil ama tasarım değişikliği yapan arkadaşlar hitlerinde 1-2 hafta düşüş görülüyor. Benim Tr 8k lık başka bir sitem var tasarım değişikliği yaptım sadece 1 günlük hit oynaması yaşadım ..

Belki etkisi vardır. Ne hikmet ki herkez alexa adı altında sorular soruyor nedir gibi kimse ne olduğunu ne işe yaradığını faydası varmı bilmiyor deneme yoluyla daha iyi analizler yapılabilir... Şahsi düşüncem