Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Aramızda Linux işletim sistemi kullananlar vardır, ya da bu iki işletim sistemi arasındaki farkı bilen? Sadece Ubuntu değil tabi Pardus vs. vardı bunların olumlu ve olumsuz yanları nelerdir? Ubuntumu daha iyi Windows'mu?
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ubuntu ve Windows desek daha doğru olur bana göre. Ubuntu program yapımcıları tarafından ne zaman tam olarak desteklenirse o zaman zirveye ulaşır. Windows ise sadece programlar sayesinde ayakta duruyor yoksa kimsenin Windows kullanacağını sanmam.
Ek olarak internet Ubuntu'da daha hızlı Windows'ta daha yavaş dersek saçmalık olur. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Operator
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Oyun haricinde bilgisayar kullanmaya neredeyse yeniden başlamak ve daha özgür bir şekilde devam etmek istiyorsan hayatına linux kullan.
Sistemin bir parçası olarak önüme konulan basit kalıplarla devam ederim, kariyer de yaparım diyorsan windows ile devam et..
chbz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eger grafik ile ugrasiyorsan ve oyun oynuyorsan ve adobe programlari kullaniyorsan windows, ama yazilimcilar icin linux tabii ki :) aslinda linux daha kolay kullanimi, ama cok ilerlemedi bircok konuda geri, ama windowsta olmayan seyleri linuxta yapabiliyorsun :) linuxta en iyi dagitim bence ubuntu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
param olsa ikisiylede yüzgöz olmam gidip mac alırım :)