cwt adlı üyeden alıntı
yukarda yazdıklarınızda tema yapmak veya lisansını satın almak ile ilgili tek bir cümle geçmiyor
ilk cümlenizdeki tavrınızdan kaynaklı iki sorum olacak
1.Madem lisanslı olduğunu ve nerden alındığını biliyorsanız neden demo adresini yazmadınız da sitenize yüklediniz?
2.Tema sahibi temanın test edilmesi için indirilmesini istiyor olsaydı temanın indirme linkini de eklerdi.
Böyle bir şey olmadığına göre yaptığınız ne oluyor?
Ek Olarak: Teşekkür ederim
Paşam iki güne kalmaz kaldıracağım şey için fazla laga luga yapmaya bence gerek yok ha? Yaptıracak olan gelir, yaptırır o yoluna bakar ben işime! Bi de illa bi çok bileniniz olacak değil mi? Kardeşim karıştırma sen, bırak ne yapacaksın?
Burada o kadar hilekar düzenbaz dolanıyor.! Ben burada herhangi bir fiyat uygulaması yaptım mı? Hayır! Şu kadara bunu satıyorum diye konuştum mu? Hayır! Arkadaşlar bu tema lisanlıdır, değildir diye bir mevzu geçti mi? Hayır!
Peki sen bu temanın sahibi misin? Hayır! Temanın Sahibinin adı Salih, Soyadı aklıma gelmiyor şimd. E-mail adresi burada,
salih@renklibeyaz.com şikayet mi edeceksin? Git dilediğin şikayeti yap! Sadece burada gelip fazla laga luga yapma!
Hadi Allah işini rast getirsin!
Buyur şimdi gönlün razı oldu mu? Düzenledim ben adresleri..