-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
mitin gizli belgeleri felan paylaşılmış. Başın yanmayacağına şükretmek yerine satmayı düşünüyorsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
AR-GE & Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema ismini alabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Baktım sitene sanırım kaldırmışsın. Kaldır ve bir daha MİT e ait herhangi bir bilgiyi paylaşma sakın inşaAllah. Zira MİT bizim Milli İstihbarat Teşkilatımız. Gereken dikkat ve saygıyı olabildiğince yüksek seviyede göstermek durumundayız inşaAllah. Bu tür bir paylaşımı bilinçsizce yaptığın kanaatindeyim. Fakat artık öğrenmiş oldun sonraki zamanlarda da buna ciddi anlamda dikkat edersin inşaAllah.
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Satış
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hit nereden kaynaklıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam deepweb biraz sıkıntı anlamayan kişi siteyi sürekli güncel tutamaz ama meraklısına ya da bu işten bir şekilde kazanmayı düşünen kişilere verilebilir. O değil de site hangi kategori de google dan reklam alacak ki :D deepweb denilen mevzu zaten normal arama motorları falan bulunmadığı sürekli güncellenen linklerden oluşuyor. Nasıl google böyle bir site için reklam versin anlamadım doğrusu. O sebeple bence meraklısına verilecek bir site olur sadece. Fiyat olarak da 15 içerik çok bir şey etmese diye düşünüyorum. Hangi sektöre gireceğinizi merak ettim ?