Yetenkleriniz nelerdir mesela kullanıcının istediği bir tsarımı yapabiliyor musunuz ayrıca e-ticaret olarak bütün sistemi kurup sanal pos vs entegrasyon yapabiliyor musunuz ilk olarak yapabildikleriniz ve yapabilceklerinizi belirleyin daha sonra çevrede bulunan işyerlerinin oranlarına bakın sonra ufaktan görüşmeye başlayın tabi siz insanlara gidip ben web sitesi açıyorum sizede açayım derseniz biraz garip olur ilk olarak kendinize bir web sitesi açın yani bir web tasarım firmasının web sitesi gibi daha sonra işyerleri ile görüşüp anlaşma sağlayın.İşletmenin küçük veya büyük olması hiç önemli değil mesela bir bakkala gidersiniz dersiniz ben site açıyorum sizede açayım adam kabul eder fatura ister fatura kesebiliyorsanız yaparsınız peki ya kesemiyorsanız ne yapacaksınız ? :)
fatura kesemiyorum tabi sonuçta öğrenciyim işletmem yok. yeteneklerim de sadece wordpress ile kısıtlı ama bir çok örneğini de görüyorum sadece wordpress bilip çok satış yapan, grafik yeteneklerim var aynı zamanda BT öğretmenliği öğrencisiyim bu bi referans olmaz mı zaten? Ayrıca daha önce açtığım bir kaç site de var referans olarak.