-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
ama size şunu diyyim benm siteyi açalı 1 yıl oldu eskiden pr hiç sorgulamazdım bilmiyordum varlığını açıkçası sonra bi gün denk geldim PR4 yaz şaşırdım araştırdım biraz baktım gerçekten olması gereken her şeyi yapmışım siteye önceden sadece biraz fazla alıntı içerik var sanırım ondan dolayı 5-6 değil hala.. ama forumda bir arkadaşa sormuştum o da olabileceğini böyle bir durumun yakında düşeceğini söyledi PR değerimin bilmiyorum yani olmayınca olmuyor :D
ayrıca bir başka alan adım ise sadece 5 tane kendi özgün makalem var bloggerda duruyor PR3 olmuş. yani bence o sitem pr3 yapmaz demek istediğim PR değerini pek dikkate almayınız :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Deneyimlerime göre PR'ın öncelikli kriteri özgün yazılar içermesi sitede. Hit ise Alexa'nın alanına giren bir değerlendirme.
RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben sitemi kullanalı 1.5aylıkken güncelleme geldi ve en iyiler hiti çok olanlar 2 -3 benim ise 4 olmuştu hitle hiç alakası yok sitenizi webmaster araçlarına ekleyin , sitemap yollayın düzenli ping atın ve sitemap xml ekleyin sürekli güncelleyin.. Arıca stattpress tavsiye etmem sadece kendinizi kandırıyorsunuz onda botlarıda sayıyor bence say.ac kullanın gizli , güvenilir ve pratik
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
RuZzGaR adlı üyeden alıntı
Ben sitemi kullanalı 1.5aylıkken güncelleme geldi ve en iyiler hiti çok olanlar 2 -3 benim ise 4 olmuştu hitle hiç alakası yok sitenizi webmaster araçlarına ekleyin , sitemap yollayın düzenli ping atın ve sitemap xml ekleyin sürekli güncelleyin.. Arıca stattpress tavsiye etmem sadece kendinizi kandırıyorsunuz onda botlarıda sayıyor bence say.ac kullanın gizli , güvenilir ve pratik
startpress saydığı botlarıda ayrı bir kenarda yazıyor,hepsini ayrı ayrı kategoriliyor
Sana göre aptalca,bana göre şaheser.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
demekki hit'e göre vermiyor özgünlüğe göre
ayrıca siteniz kurulalaı oratalama ne akdar süre oldu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benımkide aynı sürede ama biz biraz aceleciyiz heralde 3-4 ay daha sabredecem bakacam pr artmıyor vurucam makaleye vurucam özgünlüge :D