igunayCOM adlı üyeden alıntı

Benim de başıma böyle birşey geldi, ilk bir iki deneme sonra kabul ettiler, siteye gerekli kodları ekledim sonra bi de baktım ki red mesajı geldi. Olayı google forumlarında aradım, adamar diyor ki; eğer bir defa başvurdunuz, kabul edildikten sonra inceleme sonucu red mesajı aldıysanız bir sonraki başvurudan sonra red maili almazsanız tekrar başvuruda bulunmayın, çünkü bu çok uzun sürebilir. Belki haftalar, belki aylar, ama birgün mutlaka başvurunuza cevap verilecektir. Bende sizinki gibi bir durum söz konusu değil, bende alternatif olarak, gcm, ve bir iki affilliate sistem başvurusu yaptım. Adsense artık onaylayacağı varsa da onaylamaz :)) Canları sağlosun, bir tek onlar vermiyor ya parayı. Gitti Gidiyor tık başına 5 kuruş veriyor mesela, aldığın beli verdiğin belli. İlerleyen zamanda sitenin hitine göre 15 kuruşa kadar çıkarıyor bunu. Size de Allah kolaylık versin. Ama böyle çok sıkıntı yaşrsınız bence alternatifleri düşünün.

önceden adsense kabul olmuştu yurt dışında oturan akrabam vardı o oradan alıyordu oradan taşındılar bankalar mevcut olmadığı için parayı alamadık sonra hesabı kapattık şimdi başvuruyoruz 10 dk demiyor direk red geliyor benimde anlamadığım konu burada :)