-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dünyayı Kurtarmak.
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
iyi günler arkadaşlar alastyr kullananlar bilir yüksek cpu kullanıldığı zaman hesap aslıya alınıyo ve cpu ne kadar kullandığımızada bakamıyoruz cpanel den cpu kullanımını kaldırmışlar. Bugünde hesabım yüksek cpu kullanımını yüzünden askıya alındı. Sitemin nekadar cpu kullandığına bakabileceğim bi sistem veya wp eklentisi bilen varmı.
+ sitemin cpu kullanımını nasıl azarta bilirim neyler cpu yu çok yorar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
aynı şekilde benim siteyide askıya almışlar vps yada vdsye geçmemizi istiyorlar :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
CDN servislerini kullanarak wordpress sitelerinizde resim,js dosyalarınızı sunucuda ki yükünü hafifletebilirsiniz.
MyBB forum sitemde cdn hizmeti kullanmaktayım ve ynt.com.tr adresinde de aynı sorun oluşmuştu bende cpu aşımı yapıldığı için askıya alında sitem. Şimdi cloudflare+cdn kurarak sunucuda ki tüm yükü kaldırdım sadece databaseım yük oluyor oda çok büyük sıkıntı çıkartmaz :)
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba, google üzerinde arama yapıldıgı takdirde, birçok CDN sağlayıcısı ile karşılaşıcaksınız. Bunların ücretli, veya ücretsiz olmak üzere 2 ayrı grubu bulunuyor.
Kullanıma gelince, onlar bende daha iyi açıklayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben şuan için ücretsiz trial deneme sürümünü kullanıyorum (1 Ay).Ücretli olarak almak isterseniz tavsiyem maxcdn.com ve şuan kullandığım keycdn.com cdn servisleridir. Ücretsiz olarakta bu iki cdn firmasınıda kullanabilirsiniz ya da direkt olarak ücretli alıp kullanabilirsiniz.
Eğer legal bir siteniz var ise radorecdn yide kullanabilirisiniz türk firması olarak :) fiyatları kullandığınız trafiğe göre değişir kimisinde 10 dolar iken kimisinde 20 dolar olabilir bu tamamen sizin sisteminizin ihtiyacına göre belirleyeceksiniz.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimde bandwidth kullanımım aşmış bunun içinde paket yükseltmemi istediler. Şimdi başka hostinge taşıyorum. Daha uyguna 1 yıl daha avantajlı kullanıcam.