-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Arkadaşlar merhaba. Alastyr'dan "LİMİTSİZ" adı altında 2 yıllık profesyonel hosting aldım. Sipariş sayfasında takır takır yeşil tik koymuşlardı. Her neyse arkadaşlar 2 tane site barındırıyorum. Bu siteler günlük en fazla 10-20 tık alıyordur. Haftada 1 defa bana CPU limiti doldu diye bildirim yollayıp sitemi kapattırıyorlar. Ben CPU'yu görmek istediğimde ise bunun mümkün olmayacağını söylüyorlar. Ne saçmalıktır bu? Nasıl olurda CPU limiti aşılır? Siteme bir ddos saldırısı olabileceğini söyledim ve bana bunun bir alakası olmadığını sürekli olarak index.php üzerinden çalışmaların yapıldığını ve cpu limitini doldurduğum söyleniyor. Ne yapmalı sizce? Ben güvenmeli miyim? Wordpress kullanmıyorum ücretsiz cache var mıdır scriptime kurabileceğim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Kardedişim ürünün iadesini iste yapmıyorsalarda bırak uzak dur su iğrenç firmadan.3.kez senin konundada kötülüyorum.Alastyr domainden başka kullanmayın.Destek talepleri sizide suçluyorlar.Güzel Hosting en iyisi.Almanyada olan saldırı kesintiden bile bizim sucumuz dediler.Gerisini sen düşün...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Nedenini de söylemiyorlar o da kötü. CPU'yu görmeden inanasım gelmiyor. Kendim o an anlık izlemeliyim ki ona göre çalışma ve düzenleme yapabileyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Hostu sağlam tutmak değil bence kar hırsı. Bir arkadaş hosting ücretini bir kaç hafta geciktirdi ve SİTENİZ KAPANMIŞTIR LÜTFEN ÖDEME YAPIN benzeri bir index ile karşılaştı. Sizce nedir bu bağcıyı dövmekmidir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Bedava hizmet verdiklerini söylemediler elbette fakat verdikleri tavır kötü. Farklı bir index yazmak çok mu zordu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
kardeşim ben senelerdir natro kullanıyorum daha hiçbir sorunlada karşılaşmadım. Natrodan şaşmayın ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Yorumum senin hoşuna gitmiş gitmemiş olabilir.Ben ilk hackimi alastyr de yedim.Saçma sapan, B**tan firmalarda bile yemedim.
Guzel HOSTİNG der Alastyr'yi kötülemeye devam ederim.!
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org