Hocam benimde aklimda y.disindan mac getirtmek vardi sizi yakalamam ii oldu :D
Burayla y.disi arasinda ne kadar bir fiyat oynuyor acaba hocM
Burayla y.disi arasinda ne kadar bir fiyat oynuyor acaba hocM
Valla hocam işte bana uyan bir pc bulursam benim kayınbirader orda ona söylicem fiyat araştırması yapıcak. Gelirken getircek.
Mac için çıkacağını zannetmiyorum o oyunun ancak çeşitli programlarla oynanabilir tabi ki ancak ne kadar verimli olur bilemem tabi. Sonuçta o platform için tasarlanmamış bir oyun.
Macbook Air kullanıyorum, ben sahnede kullanmak için aldım uzun araştırmalarım sonucu(Pahalı bir alet bir kez alıyoruz sonuçta:D) Bunun haricinde film, müzik, internette sörf için oldukça uygundur.
Bazıları Windows kuruyor ben bunu saçma buluyorum, Windows istiyorsanız Macbook almayacaksınız:)
Eğer kodlama, oyun vs. için düşünüyorsunuz bana göre Windows sizin için çok daha uygun.
Macbook Air kullanıyorum, ben sahnede kullanmak için aldım uzun araştırmalarım sonucu(Pahalı bir alet bir kez alıyoruz sonuçta:D) Bunun haricinde film, müzik, internette sörf için oldukça uygundur.
Bazıları Windows kuruyor ben bunu saçma buluyorum, Windows istiyorsanız Macbook almayacaksınız:)
Eğer kodlama, oyun vs. için düşünüyorsunuz bana göre Windows sizin için çok daha uygun.
Hocam önerilerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Bana orta düzeyde bir mac önerirseniz çok memnun olurum.
Bende ona göre bir fiyat araştırmasına gireceğim.