Charizard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Tmdır ilettim şuan görevde olan bir takım liderine inceleyip geri dönüş yapar.Sana iletirim durumu.
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: ahmettalut (07.02.2023 16:34)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Takipteyim. Sorunun düzelmez ise bende yardımcı olabilirim.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar benzer bir durumu ben de yaşadım. 4 Mart'ta iptal talebinde bulundum, hattımın iptali 13 Mart'ta gerçekleşti, bu arada SüperOnline kullanıyordum zaten 2 Mart'tan bu yana, ama *****'in faturasını da ödedim.
Şimdi arkadaşım öncelikle, hattını iptal etmen için Türk *******'a dilekçe vermeni, ve dilekçenin verildiği günden itibaren iptalinin geçerli olduğunu söylüyorlar, ama böyle bir dilekçe ile hattın iptal olmayacağını da yine müşteri hizmetleri söyledi bana. Ama onun öncesinde defalarca, ıslak imzanın verilmemesi dolayısı ile Türk *******'a davet edildik.
Bir de işin kötü yanı hat babamın üzerine, dedemse çok ağır, yatalak kanser hastası, babam ona bakarken defalarca bu işlemlerle uğraştı, bunu da anlattık kendilerine...
İşin özetine gelince, gidip görevliye iptal etmek istediğini söylediğinde senin için bir form dolduracak. Sonra işlemler başlayacak. Seni defalarca arayıp neden iptal etmek istediğini soracaklar, sana bir sürü kampanya indirim hakkı falan tanıyacaklar. Ama bu arada konuşmaların kaydı da ellerinde var. Biraz sert davranmazsan da zor iptal edersin. 1 ay önce yaşadığım için bunları, bu şekilde yapman gerekiyor, taahhüt ödedik bir de 175 TL, onu süperonline faturasından düşeceğiz şimdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Ülke de ne yazıkki işler artık böyle yürüyor. Tuketicinin hakkını arayan kurum var ama işe yaradıgı söylenemez. Firmalar bu boşluktan yararlanarak at koşturuyor. Ben geçen ay digiturk aboneligimi iptal ettirebilmek için tam 10 gun ugrastım. Çıktım dama anteni söktüm az kalsın düşüp sakat kalıyordum. Sonra gittim cihazları teslim etim bir ton yol parası verdim. Sonra yine gittim cihazları teslim ettigim belgeyi alıp fax çektim yıne para ödedim. Abone olurken arkandan koşar senı her yerınden öperler ama iş abonelik iptalıne geldigi zaman suratına bile bakmazlar
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: ahmettalut (07.02.2023 16:34)