BW aşımının firmayla hiçbir alakası yok yalnız? Bu sizin kotanızdır, 10 GB kota verildiyse 10 GB ı geçemezsiniz nasıl ***** Sınırsız diyerek Adil Kullanım Kotası diye bir şey ile sınıra geldiğinde hızını yavaşlatıyorsa yada kotalı paketlerini kullanıyorsanız kota bitince interneti kesiyorsa buda öyle, yıllık 60 TL vermek bir web sitesi için istenebilecek en uygun fiyat şahsen ben aylık 100 TL den fazla ödeme yapıyorum sitelerimi barındırmak için sunuculara.
Siz 100 TL verebilirsiniz ama ben veremem para kolay kazanılmıyor. Ayrıca destekleri konusunda hiçbir zaman sorunum olmadı ilgilendiler yazdılar o konuda birşey diyemem hatta önceki mesajlarımada bakarsanız alastyr firmasını önerdiğime dair mesajlarım bile vardı benim.
60 tl lik pakete geçeceğime giderim daha çok özelliği olan bi yerden alırım hostu. Hemde yıllık olarak uyguna kullanırım. Şuanda öyle yapıyorum.
Kullanmak istediğim paket benim için bana yeterli değilse yeterli olan firmayı da seçmek hakkım. Buna da kimse birşey diyemez.