Yok hocam tahhüt kalmadı *****'te kalsa parasını verip kapatacağım :D Ama umarım superonline da TTnet gibi çıkmaz. Umarım superonline gibi firmalar çoğalırda şu interneti *****'in tekelinden çıkartabiliriz.
İnşallah hocam, ***** pişmanlıktır. Bıraktım mutluyum :P
Ek Olarak:
Bize *****'i anlatmayın, ikna biriminden bahsediyorsunuz, verilen eğitimlerde müşterinin geri döndürülmesi için nasıl çalışmalar yapıldığını biliyorsunuz ve hala müşteriler ne onayladığını bilmiyor gibi küstahca bir cümle kuruyorsunuz, uzun yıllardır ***** kullanıyorum ama firma firma değil, başka firmaya geçilse de aynı alt yapı üzerinden internet alacağımız için firma değiştirmeninde bir anlamı yok, hala dünyanın en rezil internetini kullanıyoruz o yüzden burada firmanızı savunmayın, keza böylesine cehalet içinde yüzen bir ülke de 40-50 yaşındaki adama 1 sayfa cümleyi karşı tarafı hiç konuşturmadan sayarsanız adam tabi ki ne onayladığını bilmez. Forumda boşuna firma bekçiliği yapıp her yorum atana cevap yazmayın.
*****, Turk******* ve diğer telefon firmaları al birini vur ötekine, konu sahibi arkadaşım sakına bu geçen sürede ki faturayıda ödeme gibi bir yanlışa düşme, tam kaybettiğin aralık ne bilmiyorum ama tanzim ettir. Bu firma öyle bir firma ki tivibu kullanmadığım halde ki onayda verilmedi 6 aylık ücreti faturama yansıtmış bir firma, tabi sonrasında ödeme geri alındı alınmasına da daha konuştuğu adamın ne anlattığını anlayıp, onay karmaşasına düşen adam ne yapsın ? Kaç kişinin parası böyle hiç ediliyor, yazık.
*****, Turk******* ve diğer telefon firmaları al birini vur ötekine, konu sahibi arkadaşım sakına bu geçen sürede ki faturayıda ödeme gibi bir yanlışa düşme, tam kaybettiğin aralık ne bilmiyorum ama tanzim ettir. Bu firma öyle bir firma ki tivibu kullanmadığım halde ki onayda verilmedi 6 aylık ücreti faturama yansıtmış bir firma, tabi sonrasında ödeme geri alındı alınmasına da daha konuştuğu adamın ne anlattığını anlayıp, onay karmaşasına düşen adam ne yapsın ? Kaç kişinin parası böyle hiç ediliyor, yazık.
Hocam hepsi aynı alt yapı demişsiniz fakat SUPERONLİNE'ın fiberi sadece SUPERONLİNE'a aittir. Normal DSL'i başka altyapıda olsa bile FİBER internetin alt yapısı ayrıdır ve sadece TURKCELL SUPERONLİNE'ındır.