1. kutu açılımı ilk defa sizden görüyorum genelde bu tarz şeyler yapılmaz zira içinde oyundan başka bir şey yok içinden temsili karakterler yada los santos haritası gibi bir şey çıksa eyvallah derim
2. gelirin ne kadar bilmiyorum fakat oyunu fahiş fiyata alman ve oynayacak kadar sisteme sahip olduğuna göre iyi bir durumdasın zira çocuksu türk oyun firmalarından oyun almanız kutulu dahi olsa bütçeniz için hiç uygun değil 90 tl alabileceğiniz bir oyunu 180 tl alarak yanlış yapmışsınız en azından 90 alıp diğeri ile çekiliş gerçekleştirip kanalınıza üye çekebilirdiniz
3. oyunda görev yapan insanlar nadirdir çünkü insanlar genelde online, değişik akrobasi, yada komik şeyleri görmeyi daha çok tercih ediyor bu yönlere yönelmeniz sizi daha çok izlenebilir kılar
4. oyunun incelemesinden bahsetmişsiniz fakat video içinde nerdeyse hiç konuşmuyorsunuz konuştuğunuz kısımlardada argo şeyler geçiyor
5. ilginç intro ve outro aynı zamanda oyun içi esprilriniz muhabbetleriniz ve video editleri, komik veya ilginç ön resim izlenmeyi büyük oranda arttrıyor böyle tarzda yapmayı tercih ederseniz daha iyi yerlere gelirsiniz.
6. saydıklarımın dışnıda genel olarak çekim ve oynayış güzel bunlar elbet benim fikirlerim eleştiriye açık biri olduğunuzu düşünerek düşüncelerimi paylaşıyorum