1. kutu açılımı ilk defa sizden görüyorum genelde bu tarz şeyler yapılmaz zira içinde oyundan başka bir şey yok içinden temsili karakterler yada los santos haritası gibi bir şey çıksa eyvallah derim
2. gelirin ne kadar bilmiyorum fakat oyunu fahiş fiyata alman ve oynayacak kadar sisteme sahip olduğuna göre iyi bir durumdasın zira çocuksu türk oyun firmalarından oyun almanız kutulu dahi olsa bütçeniz için hiç uygun değil 90 tl alabileceğiniz bir oyunu 180 tl alarak yanlış yapmışsınız en azından 90 alıp diğeri ile çekiliş gerçekleştirip kanalınıza üye çekebilirdiniz
3. oyunda görev yapan insanlar nadirdir çünkü insanlar genelde online, değişik akrobasi, yada komik şeyleri görmeyi daha çok tercih ediyor bu yönlere yönelmeniz sizi daha çok izlenebilir kılar
4. oyunun incelemesinden bahsetmişsiniz fakat video içinde nerdeyse hiç konuşmuyorsunuz konuştuğunuz kısımlardada argo şeyler geçiyor
5. ilginç intro ve outro aynı zamanda oyun içi esprilriniz muhabbetleriniz ve video editleri, komik veya ilginç ön resim izlenmeyi büyük oranda arttrıyor böyle tarzda yapmayı tercih ederseniz daha iyi yerlere gelirsiniz.
6. saydıklarımın dışnıda genel olarak çekim ve oynayış güzel bunlar elbet benim fikirlerim eleştiriye açık biri olduğunuzu düşünerek düşüncelerimi paylaşıyorum
2. gelirin ne kadar bilmiyorum fakat oyunu fahiş fiyata alman ve oynayacak kadar sisteme sahip olduğuna göre iyi bir durumdasın zira çocuksu türk oyun firmalarından oyun almanız kutulu dahi olsa bütçeniz için hiç uygun değil 90 tl alabileceğiniz bir oyunu 180 tl alarak yanlış yapmışsınız en azından 90 alıp diğeri ile çekiliş gerçekleştirip kanalınıza üye çekebilirdiniz
3. oyunda görev yapan insanlar nadirdir çünkü insanlar genelde online, değişik akrobasi, yada komik şeyleri görmeyi daha çok tercih ediyor bu yönlere yönelmeniz sizi daha çok izlenebilir kılar
4. oyunun incelemesinden bahsetmişsiniz fakat video içinde nerdeyse hiç konuşmuyorsunuz konuştuğunuz kısımlardada argo şeyler geçiyor
5. ilginç intro ve outro aynı zamanda oyun içi esprilriniz muhabbetleriniz ve video editleri, komik veya ilginç ön resim izlenmeyi büyük oranda arttrıyor böyle tarzda yapmayı tercih ederseniz daha iyi yerlere gelirsiniz.
6. saydıklarımın dışnıda genel olarak çekim ve oynayış güzel bunlar elbet benim fikirlerim eleştiriye açık biri olduğunuzu düşünerek düşüncelerimi paylaşıyorum
Merhabalar kardeşim düşüncelerinden ötürü çok teşekkürler.Elbette eleştirmen çok iyi olmuş :) Benimde düşüncelerimi belirtiyim:
İlk olarak evet oyun biraz pahalı Aral gibi firmalar yüzünden alınmıyor ancak internet hızı ve kota sebebimden olsa gerek böyle uygun gördüm.Kanalı şuan tek yürütüyorum genelde az biraz daha büyütebilsem çekiliş vs. düşünüyorumda şuan tek bunlar zamanla biraz da büyütüp düşünüyorum.
Kutu açılım videosuna gelince aslında olabilecek bir durum.Çünkü benim dışında 3-4 kanalda veya daha fazla yapanlar var.Baktım bir kaç tanesine.Hem merak uyandırır diye düşündüm.Aslında genelde kutu açılımı videolari telefonlarda vs. yapılıyor ama bunda ilgi uyandıracğını düşünüp koydum.videoda izlediyseniz harita vs karakterlerin resmi var :)
Online oyunun asıl ilgi çeken tarafı bu konuda haklısınız daha geçemedim.
Şuan görevlerlerde az biraz daha ilerlemeyi düşündüm.Asıl online videoları daha çekici bunları da videoya koyacağim.Bununla beraber oyundaki serbest dolaşım ilginç etkinlikler ve şu rockstar editorünü kullanarak video çekme gibi düşüncelerim de var.
Oyun incelemesinde sadece kutu açılımı videosunda konuştum.Oyunun serbest dolaşırken konuşmayı düşünüyorum.Espiri anlaşıyım çokta iyi olmasa da biraz muhabbet etsem yeterli gibi düşünüyorum.Sesim çokta iyi olmasa da az idare eder.Küfür ve argoya karşıyım.Oyunda böyle bir durum yapmadım da oyunun ister istemez kendi orjinal içeriği küfürlü.Bazı kanallar bu olayı çok aşırı yapıyor.Küfürler tutturuyorlar malesef.
Küçük resim olayına tam aşina olamadım.Boyut tam uyduramadım.Normal video penceresinde iyi ancak video yöneticisinde net olmuyor.Bunu biraz daha araştırıp çözmeyi düşünüyorum.İlginç resim koymak daha dikkat çekiyor.
Genel itibari ile durumum budur :)