digi dükkan adlı üyeden alıntı
Amacın diğer oynayan arkadaşlara yardımcı olmak olmadığını herhalde artık herkes biliyordur. Bundan 3 yada 4 yıl önce youtube'dan para kazanıldığını büyük bir kitle bildiği için, sizlere Faydalı olması için yapıyorum dendiğinde, bu söze kanıyorduk ama artık amacın sadece ve sadece para kazanmak olduğu ortada.Videolarınız çok ama çok amatörce, sebepleri;
[*]Zaman zaman yavaşlama oluyor, kayıt esnasında bilgisayarınız kasıyor sanırım. (Kayıt için kullandığınız FPS değerinden de kaynaklanıyor olabilir.)
[*]Oyunu anlatmıyorsunuz, oyun esnasında size ait ses yok.
[*]Oyunu oynarken sizi de göremiyoruz, bir webcam aracılığı ile bile olsa kendinizi video'nun bir köşesine koyabilirdiniz.
[*]GTA V PC Oynuyoruz başlığı da artık çok basit oldu, ilgi çekici bir tarafı kalmadı.
Merhaba Kardeşim.Yorumundan ötürü teşekkürer.
Yeni başlamış biri olarak amatörce olabilir.İster istemez frapstan dolayı kasmalar yaşıyorum.Sistemin çok ta iyi değil.Standart yani.Amaca gelince faydası insanlara göre değişir.Kimi beğenir kimisi beğenmez faydası olmaz der :)Benim amacım oyunun görev videoları çekmek şuan için zaten.Daha ilerde ses kaydı felan yapacağım.Görevleri ve oyunu serbest gezişte ses kaydı yaparak çekmeyi planlıyorum.Daha ilgi çekici videolar online felan ve video editoru kullanarak fikirim de var..Yeni başlamış bir insan olarak destek ve saygı bekliyorum şuan.Eleştiriye açığım zaten. Evet ticari amaçlarım olabilirim herkez başta bu amaçla giriyor buna özellikle yeni başlayanlar.Yani birazda imkan ve şartlar.Son olarak kanalım sonuçta sadece oyun videolarını içermiyor telefon incelemeside var imkan buldukça telefon vs. başka incelemelerimde olacak :)
Ek Olarak: Arkadaşlar içeriği güncelledim.
Yeni videolar sesli olarak kayıt edilmiştir+Türkçe Altyazı eklendi.
Yenileri gelecek...