lostyazilim
tr.link

'Tahliye' krizinde yeni gelişme: 2 hakim için gözaltı kararı

9 Mesajlar 815 Okunma
acebozum
tr.link

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, dosya üzerinden tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen eski 29. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik ile 32. Asliye Ceza Hakimi Mustafa Başer için gözaltı kararı verdi.

Ayrıntılar gelecek...

googleasistan
webimgo

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Maşallah adalet sistemimiz pek hızlı yeri geldiğinde !
girselerde seçime kadar çıkacaklar inşallah

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Öyle oynanmaz böyle oynanırın hukukçası.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

İsa adlı üyeden alıntı

Öyle oynanmaz böyle oynanırın hukukçası.

Hukukla oynanır mı peki:p

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Hukukla oynanır mı peki:p

Vaktinde bal gibi de oynadılar. Şimdi tek tek hesap verecekler!
Vallahi bilmediğin konular hakkında konuşuyorsun. Bu insanların suçsuz yere cezaevlerine attıkları insanlar dolu.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

İsa adlı üyeden alıntı

Vaktinde bal gibi de oynadılar. Şimdi tek tek hesap verecekler!
Vallahi bilmediğin konular hakkında konuşuyorsun. Bu insanların suçsuz yere cezaevlerine attıkları insanlar dolu.

HSYK yasasını muhalefet mi değiştirdi? İbrahim Okur, Nesibe Özer gibi isimlerin döneminde oluşturulmadı mı özel mahkemeler. Hükümet ile cemaat bir dönem kol kolaydı ve bu yanlışları birlikte yaptılar. İkisi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Türkiye'de adaleti cemaat, hükümet, sosyal demokratlar olarak gruplandıran kim? Son HSYK seçimlerinde Yargıda Birlik adı altında hükümet destekli grubun kazanmasıyla işler cemaatçiler için değişti, daha önce arkası kollanan adamlar şimdi düz hakim olarak görev yapıyor. Bir kısmı da kürsü hakimliğine uyum sağlayamadığından emekli oldu.

Çok sert çıkışların var İsa kardeşim, bu konu hakkında bilginin bilgimin onda biri kadar olmadığına adım gibi eminim ancak ben sana bilmiyorsun konuşuyorsun gibi bir cevap vermem. Ben saygı ve sevgi çerçevesinde hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. Takım destekler gibi parti desteklemeyin, hiçbir oluşum veya ideoloji tamamen doğru ya da tamamen yanlış değildir.

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

HSYK yasasını muhalefet mi değiştirdi? İbrahim Okur, Nesibe Özer gibi isimlerin döneminde oluşturulmadı mı özel mahkemeler. Hükümet ile cemaat bir dönem kol kolaydı ve bu yanlışları birlikte yaptılar. İkisi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Türkiye'de adaleti cemaat, hükümet, sosyal demokratlar olarak gruplandıran kim? Son HSYK seçimlerinde Yargıda Birlik adı altında hükümet destekli grubun kazanmasıyla işler cemaatçiler için değişti, daha önce arkası kollanan adamlar şimdi düz hakim olarak görev yapıyor. Bir kısmı da kürsü hakimliğine uyum sağlayamadığından emekli oldu.

Çok sert çıkışların var İsa kardeşim, bu konu hakkında bilginin bilgimin onda biri kadar olmadığına adım gibi eminim ancak ben sana bilmiyorsun konuşuyorsun gibi bir cevap vermem. Ben saygı ve sevgi çerçevesinde hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. Takım destekler gibi parti desteklemeyin, hiçbir oluşum veya ideoloji tamamen doğru ya da tamamen yanlış değildir.

Ben doğruyu yanlışı senden öğrenecek değilim. Adına konuştuğum insanların maduriyetlerini bizzat gördüm.
Cemaat denen devlet içine çöreklenmiş yapı senin bahsettiğin olaylardan çok daha önce de insanları avlar gibi evlerinden aldırıp hapse tıktırıyordu.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

İsa adlı üyeden alıntı

Ben doğruyu yanlışı senden öğrenecek değilim. Adına konuştuğum insanların maduriyetlerini bizzat gördüm.
Cemaat denen devlet içine çöreklenmiş yapı senin bahsettiğin olaylardan çok daha önce de insanları avlar gibi evlerinden aldırıp hapse tıktırıyordu.

Tabi ki doğruyu yanlışı benden öğrenecek değisin kardeşim.
Cemaat şuanki hükümet ile devlet kadrolarına yerleşti, hükümet destekli olarak HSYK içerisinde yer aldılar ve hakim savcı atamalarını yaptılar.
Yüksek rütbeli komutanlar tutuklanırken şuanki Cumhurbaşkanının "Bırakın hakim savcılar görevini yapsın" demesi bunu destekler nitelikte.
Bu hükümet cemaat olayı değil. Bir ülkede yargı mensupları tarafsızlığını kaybettiyse, vatandaşın adalete güveni kalmadıysa işler yanlış demektir.
Cemaat hükümeti kandırdı gibi saf bir teze tutunacağını zannetmiyorum. Yanlışlar birlikte yapıldı.
Yanlışları düzeltmek için herkes elinden geleni yapmalı.
contentwriter

kişi bu mesajı beğendi.

Atmaca25 Atmaca25 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 16 / 30
  • Ticaret 1, (%100)
Benim anlamadığım nokta yetkisiz mahkeme nasıl yetkisi olmayan bir işi yapar ??

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al