HSYK yasasını muhalefet mi değiştirdi? İbrahim Okur, Nesibe Özer gibi isimlerin döneminde oluşturulmadı mı özel mahkemeler. Hükümet ile cemaat bir dönem kol kolaydı ve bu yanlışları birlikte yaptılar. İkisi de sütten çıkmış ak kaşık değil. Türkiye'de adaleti cemaat, hükümet, sosyal demokratlar olarak gruplandıran kim? Son HSYK seçimlerinde Yargıda Birlik adı altında hükümet destekli grubun kazanmasıyla işler cemaatçiler için değişti, daha önce arkası kollanan adamlar şimdi düz hakim olarak görev yapıyor. Bir kısmı da kürsü hakimliğine uyum sağlayamadığından emekli oldu.
Çok sert çıkışların var İsa kardeşim, bu konu hakkında bilginin bilgimin onda biri kadar olmadığına adım gibi eminim ancak ben sana bilmiyorsun konuşuyorsun gibi bir cevap vermem. Ben saygı ve sevgi çerçevesinde hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. Takım destekler gibi parti desteklemeyin, hiçbir oluşum veya ideoloji tamamen doğru ya da tamamen yanlış değildir.
Çok sert çıkışların var İsa kardeşim, bu konu hakkında bilginin bilgimin onda biri kadar olmadığına adım gibi eminim ancak ben sana bilmiyorsun konuşuyorsun gibi bir cevap vermem. Ben saygı ve sevgi çerçevesinde hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. Takım destekler gibi parti desteklemeyin, hiçbir oluşum veya ideoloji tamamen doğru ya da tamamen yanlış değildir.
Ben doğruyu yanlışı senden öğrenecek değilim. Adına konuştuğum insanların maduriyetlerini bizzat gördüm.
Cemaat denen devlet içine çöreklenmiş yapı senin bahsettiğin olaylardan çok daha önce de insanları avlar gibi evlerinden aldırıp hapse tıktırıyordu.