wmaraci reklam
tr.link

Adwords Reklam Vermek İstiyorum

18 Mesajlar 3.405 Okunma
acebozum
tr.link

jamyo jamyo Google Adwords Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Google Adwords Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 45 / 51
  • Ticaret 18, (%100)

StreetStiLLs adlı üyeden alıntı

Benim reklam vereceğim kelimede kimse reklam vermiyor 0.01 teklif versem. Her aramada benimki en başta gözükecek o zaman değil mi?

0,01 krş verirseniz reklamlarınız yayınlanmaz sonuçta bir rakip geldiginde ortalama alınması gerekir

bu nedenle google de uzun sura takip ettigim bir durumu yeri gelmişken size açıklayım

google adwordsun 14 takıntısı var gibi

solda 3 sagda 11 olmak üzere toplam 14 tane reklam yayınlanır

mimumum ödeme tutarı 14 tl dir

bu düzenden yola cıkarak sadece arama agı için söylüyorum minumum 0,14 krş vermenizi tavsiye ederim altında verdiginiz tutarlardan genelde sonuç alamazsınız

tekliflerinizide çift sayı olarak arttırın bu tamamen kendi deneyimlerimle söylüyorum ufak ufak 0,02 krş artırmanız rakiplerize farkettirmeden fark atmanıza olanak sağlıyor

googleasistan
reklam

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

jamyo adlı üyeden alıntı

0,01 krş verirseniz reklamlarınız yayınlanmaz sonuçta bir rakip geldiginde ortalama alınması gerekir

bu nedenle google de uzun sura takip ettigim bir durumu yeri gelmişken size açıklayım

google adwordsun 14 takıntısı var gibi

solda 3 sagda 11 olmak üzere toplam 14 tane reklam yayınlanır

mimumum ödeme tutarı 14 tl dir

bu düzenden yola cıkarak sadece arama agı için söylüyorum minumum 0,14 krş vermenizi tavsiye ederim altında verdiginiz tutarlardan genelde sonuç alamazsınız

tekliflerinizide çift sayı olarak arttırın bu tamamen kendi deneyimlerimle söylüyorum ufak ufak 0,02 krş artırmanız rakiplerize farkettirmeden fark atmanıza olanak sağlıyor

Konumun ilk başında nasıl bir iş oldugunu okursanız daha iyi cevap vereceksiniz. Siz benim soruma değilde genel olarak adwordsu anlatıyorsunuz.
1) Benim reklam vereceğim kelime bir sektör değil
2) Kimse reklam vermiyor yani tek reklam veren ben olacagım
3) 0.01 bile verdiğimde o aramada herkesin tıklamasına yetecek kadar para ayırmayacagım ayda. 0.10 lara hatta 0.05 e çıkacak bütcem dahi yok. Siz bana 0.01- 0.02 için anlatırsanız sevinirim.

• Üyelik 27.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 45 / 51
  • Ticaret 18, (%100)
hmm ozman adwords ün seo için katsı olurmu diye bunu adwords reklam bölümüne degilde seo ile ilgili bir bölüme yazın size buraa adwords ile ilgili genel bilgiler verebilirim kolay gelsin

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)
Anladığım kadarıyla siz yazıları tam okumuyorsunuz.

Benim konudaki asıl ve ilk sorum:
Adwords reklam versem tıklama başına en düşük ne kadar belirleyebilirim.

Ama siz daha etkili nasıl kullanacağımı anlatıyorsunuz sürekli bana. Benim bu soruma 0.14 diye cevap verdiğinizde girip reklam oluştursaydım zarar da olucaktım şuanda. Çünkü 0.01 miş en düşük oluşturulan.

wmaraci
wmaraci

cagatayguney cagatayguney WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Reklam Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 121 / 120
  • Ticaret 21, (%100)
kısaca şöyle şu an için bilindiği kadarıyla adwors seo da çok etkili olmuyor,tbmler ise ilk sayfa için değişiklik gösterebilir,yani x kelimesi ile a kelimesi bir değil hocam.Önerim seo ama site içerigi e ticaret veya hizmet ise kesinlikle adwors

armoniy armoniy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mimarlık Adayı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 975
  • Beğeniler 227 / 270
  • Ticaret 2, (%50)

jamyo adlı üyeden alıntı

hmm ozman adwords ün seo için katsı olurmu diye bunu adwords reklam bölümüne degilde seo ile ilgili bir bölüme yazın size buraa adwords ile ilgili genel bilgiler verebilirim kolay gelsin

adwords seo için katkısı hiç olmaz.

adwords direk potansiyel müşteriye ulaşmamızı sağlar Nasıl yani diyeceksiniz

adwords googleden araba yazınca araba reklamları gösteriyor doğal olarak ürünle ilgilenen kişiyi direk yakalıyor ve eğer siteniziz optimizesi iyse müşteriye çeviriyorsunuz

SEO da arabalar yazan kişi yani hiç br ücret ödemeden müşteriye ulaşmanızı sağlar

artıları çok ikisininde ikiside önemlidir İŞ sadece SEO ile bitmez .

hocam ben adwordsden sizin kadar anlamam ama yani merak edenler için yazdım

Ek Olarak:

StreetStiLLs adlı üyeden alıntı

Anladığım kadarıyla siz yazıları tam okumuyorsunuz.

Benim konudaki asıl ve ilk sorum:
Adwords reklam versem tıklama başına en düşük ne kadar belirleyebilirim.

Ama siz daha etkili nasıl kullanacağımı anlatıyorsunuz sürekli bana. Benim bu soruma 0.14 diye cevap verdiğinizde girip reklam oluştursaydım zarar da olucaktım şuanda. Çünkü 0.01 miş en düşük oluşturulan.

hocam rekabete göre eğer EN üste çıkmak istiyorsanız en çok parayı veren çıkıyor rakibiniz tık başı 1 tl veriyor siz tık başı 1.01 verirseniz üste siz oluyorsunuz arkadaş diyorki ilk 0.14 başlayın rekabete göre arttrırın

• Üyelik 27.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 45 / 51
  • Ticaret 18, (%100)
Şimdi bana seoda yükselmek için belirli anahtar kelimelere reklam verdiriyorlar bu seocular boşa mı reklam verdiriyor gözle görülür bir yükselişi tamamladıktan sonra reklamı durduruyoruz biyerlerde eksik var

MuratAltun MuratAltun www.webmarkt.net Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek WEBMASTER/GRAFİKER
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 277 / 189
  • Ticaret 0, (%0)
adwords le seo ilerlemesini olmaycağını 5 günde 300 Tl harcayarak öğrendim :) binlerce ziyaretçi geldi gösteriyor tıklandı gösteriyor fakta site kendi adında dahi aramalarda çıkmıyordu :) değişik bi sistem adwords biraz para tuzağı biraz ilgi çekici.Bence...

GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al