siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaşlar Selamlar;
Genelde hostgator kullanırım ama bu sefer denemek istiyorum burayı tavsiye eder misiniz? 100 GB alan ve 25.000 hit sınırı veriyor. Hediye domain hariç 35,88 TL ye geliyor.İşim zaten ABD lokasyonda o yüzden tavsiye eder misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
25k hit dediğin 2 tl lik host ise onu boşver. Ekonomik hosting paketi indirim ile 27 tl ye geliyor onu al. Gayet iyi bu arada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yavaş
Wordpress, Seo, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Rakip Analizi
mskorkmaz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ekonomik tek sitelerde hız verimliliği gayet iyi ancak paylaşımlı Lüks ve Üst Düzey hostinglerde aşırı yüklenme olduğu için ve türkiyede barındırılmadığı için aktif olunan saatlerde yavaşlığı hissediyorsunuz.
Konuyla ilgili aradığınız zamanda "Her hangi bir problemin gözükmediğini; fazla site barındırıldığı için bir tane daha hosting alarak siteleri paylaştırıp bu sorunu çözebilirsiniz" gibi yanıtlar geliyor.
Kendim deluxe (luks) hosting kullanıcısıyım 7 adet wp ve fazla trafik almayan html sayfalar barındırıyorum. Limitsizinde limiti olması gerekiyormuş demekki.
Tavsiye etmiyorum. Türkiyeden sunucu arıyorum önerilere açığım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence hiç iyi değil, ben kurumsal paket almıştım ne seo düzgün çalışıyordu ne arayüz iyiydi, hiç bir şekilde iyi değildi. Geçen sene almıştım yabancılara türkçe öğretme projem vardı. Müşteri hizmetleri +44 abd hattıydı, bir gün aradım bir tane kız çıktı daha belli liseden yeni mezun olduğu bana deneme yanılma yoluyla problemi çözmeye çalışıyor, bunu yapın olmazsa şunu yapın, olmadı sisteminizi yenileyin. O günden sonra bu firma benim için bitmiştiö.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Açıkçası paneli ve özellikleri çok iyi.Fakat inanılmaz yavaş.Hitleriniz ortalamanın üstündeyse Godaddy iyi bir seçim olmayacaktır sizin için.
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Go Daddy'i 1 yıla yakın profesyonel hosting paketlerini satın aldım. Toplam 3 paket e 1000 TL. üstünü verdim.
1- Müşteri Hizmetleri: Zafer ve Ayla ve Bir bayan daha var. Ulaşabilirsen yardımcı olmaya çalışıyolar aralarında en tecrübeli Zafer Beydir. Ama ulaşmak kolay değil 32 Dk. beklediğimi bilirim. Ayrıca Vps ve Vds sunucu satın alırsan TR destek mevcut değil.
2- Hosting : Barındırma pakelerinin tamamında kullanıcı sınırlaması var. En üst paket ve ekstra tüm özellikleri satın aldım. Anlık 150 kullanıcı diyor ama 20 kullanıcıda pert. Ayrıca yıllık yenileme ücretleri çok yüksektir.
3- SSL : Güvenlik sertifikasını kendi üretiyor. Çok şirket tanısada bankaların bazıları tanımıyor. ( Yeni yasaya göre E-Ticaret sitelerinde SSL zorunludur.)
4- Performans: Wordpress kuracaksan şimdiden geçmiş olsun. O kadar yavaş ki şimdiden koşmaya başla sunucu açmadan data centerda local olarak izlemeye yetişirsin. :).
5- Diğer portal ve cms yazılımları : E ticaretlerin bir çoğu yavaş çalışmaktadır. Şuanda hali hazırda hala barındırttığım siteler var. ( En nihayetinde para verdik bitene kadar uyduruk siteleri barındırtıyorum :) )
6- Dünya genelinde 1. sırada değil gönüllerin tahtına oturmuşta olsa bu saatten sonra Go Daddy benim için bitti :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Editörü
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İndirim kodlarıyla Godaddy host paketi aldım 2 gün sürmedi küfrettim. Güzel Hosta geçtim. Godaddy'ın sunucuları sanırım yurt dışı olduğu için çok geç açılıyor