Go Daddy'i 1 yıla yakın profesyonel hosting paketlerini satın aldım. Toplam 3 paket e 1000 TL. üstünü verdim.

1- Müşteri Hizmetleri: Zafer ve Ayla ve Bir bayan daha var. Ulaşabilirsen yardımcı olmaya çalışıyolar aralarında en tecrübeli Zafer Beydir. Ama ulaşmak kolay değil 32 Dk. beklediğimi bilirim. Ayrıca Vps ve Vds sunucu satın alırsan TR destek mevcut değil.

2- Hosting : Barındırma pakelerinin tamamında kullanıcı sınırlaması var. En üst paket ve ekstra tüm özellikleri satın aldım. Anlık 150 kullanıcı diyor ama 20 kullanıcıda pert. Ayrıca yıllık yenileme ücretleri çok yüksektir.

3- SSL : Güvenlik sertifikasını kendi üretiyor. Çok şirket tanısada bankaların bazıları tanımıyor. ( Yeni yasaya göre E-Ticaret sitelerinde SSL zorunludur.)

4- Performans: Wordpress kuracaksan şimdiden geçmiş olsun. O kadar yavaş ki şimdiden koşmaya başla sunucu açmadan data centerda local olarak izlemeye yetişirsin. :).

5- Diğer portal ve cms yazılımları : E ticaretlerin bir çoğu yavaş çalışmaktadır. Şuanda hali hazırda hala barındırttığım siteler var. ( En nihayetinde para verdik bitene kadar uyduruk siteleri barındırtıyorum :) )

6- Dünya genelinde 1. sırada değil gönüllerin tahtına oturmuşta olsa bu saatten sonra Go Daddy benim için bitti :)