Control adlı üyeden alıntı

Editörlük hizmetleri ve makale yazarlığı konusunda aktif olarak çalışıyorum. Fikir gayet güzel çok kez denendi ancak sağlam ve kaliteli bir kadro olmadan başarısızlık ile sonuçlanabilir. Günde 1 içerik diye başlayan sistem 6 ay sonra günde 10 içeriğe kadar dökülebilir.

Hiyerarşi sisteminin olmasından yanayım, çokça emek harcayanlar diğer yazarlardan sorumlu olabilir. Bu şekilde sistem mantığını oturtarak ilerlenmeli.

Herkesin değeri ilk etapta günlük 1 makale değerinde olsa da devamlılığını getirip tam listeye uyan kişiler ve projeyi geliştirebilen kişilerin ilerleyen dönemlerde bölüştürülecek kazançları daha farklı olmalı.

Ek olarak SEO adına yapabileceğim ekstra onlarca çalışmada olabilir.

Gerekli ekip toparlandığında bütün katılımcılar konferans şeklinde olacak konuşmada yer almalı ve ayrıntılar en ince detaylara kadar düşünülmeli.



Düşündüğünüzün neredeyse aynısını düşünüyorum, kesinlikle haklısınız sizde hoşgeldiniz diyorum öncelikle ek olarak belirtmek istedikleriniz varsa pm ile de önerilerinizi sunabilirsiniz konumuz herkes tarafından duyulup değerlendirildikten sonra sağlam ekip listesi çıkarıp herkese bir bir ulaşacağım ve ekip için bir haberleşme ağı da kurmayı planlıyorum.

Ek Olarak:

emirhan61 adlı üyeden alıntı

daha önce bu konuda çabalayan çok oldu ama sağlam ekip çıkarsa benide yazın


Baştan inanmalısınız ki sağlam bir ekip olabilsin hocam, sizde hoşgeldiniz.

Ek Olarak:

Tetsu adlı üyeden alıntı

Onedio tarzı değilde daha iyisi olursa olur bence


Aklınızda daha iyi güzel bir fikir var sanırım, hepimize paylaşır mısınız?

Ek Olarak:

mchtdmn adlı üyeden alıntı

valla oyun - tekboloji konusunda bende elimden gelenin fazlasını yaparım güzel bi fikir


Hoşgeldiniz, teşekkürler.