Merhaba hocam ben katılmayacağım fakat izninizle bazı düşüncelerimi belirtmek istiyorum;

Öncelikle bir sitenin ister küçük bütçeli isterse büyük bütçeli olsun oturup kayda değer para kazandırmaya başlaması minimum 3-4 ay sürecektir. Çeşitli sebeplerle sitenin oturması 1 yıla kadar uzayabilir. Fakat bu süre içinde beraber çalıştığınız ekip arkadaşlarınız içinde "ben beklediğim kazancı sağlayamıyorum ve bu sebeple ayrılacağım" diyen kişiler olacaktır.

Bu sebeple yola çıkarken sizi yarı yolda bırakmayacak ve özellikle ilk birkaç ay maddi amaç içinde olmayan kişilerle çalışmalısınız. Fakat insanlara sabit ücret ödeyemeyeceğiniz için sabır gösteremeyip ekipten ayrılacaklar olacaktır.

Diğer bir önerim ise içerik dışında sosyal medya çalışmalarına da yoğun şekilde ağırlık vermeniz olacaktır. Çünkü onedio vb. siteler genel olarak sosyal medya aracılığıyla hit çekiyorlar. Ayrıca sunucu masrafları dışında ciddi şekilde reklam ve seo bütçesine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Belki biraz fazla karamsar (karamsarlıktan ziyade her zaman yaşanabilecek en olumsuz durumu düşünüp ona göre plan program yaparım) olabilirim, belki de yanlış düşünüyorum fakat düşüncelerimi belirtme ihtiyacı hissettim, teşekkür ederim...

Allah yolunuzu açık etsin, umarım başarılı olursunuz.