haftalık ücret öderseniz katılırım. yoksa sen 2-3 ay bedava çalış para kazanınca biz sana ödeme yaparızla olur mu? ya proje tutmazsa? tutacak olsa bile çoğu kişi 1 ay olmadan sizi yarı yolda bırakacaktır.
forumdaki dayanışmalara bakın, yorum dayanışmasına katıldım. grupta 6 kişi var. gelen yorum 2. adam online olduğu halde 1 yorum yapmaya eriniyor, 4-5 ay sizinle ücretsiz mi çalışacak?
hevesinizi kırmak istemem ama bunlar gerçekler. proje yapacaksanız sermayeniz olmalı. o sermaye ile ufakta olsa yazarlara haftada/10 günde bir ücret öder motivasyonunu sağlarsınız. böylelikle gruptan kopmaları en aza indirirsiniz.
forumdaki dayanışmalara bakın, yorum dayanışmasına katıldım. grupta 6 kişi var. gelen yorum 2. adam online olduğu halde 1 yorum yapmaya eriniyor, 4-5 ay sizinle ücretsiz mi çalışacak?
hevesinizi kırmak istemem ama bunlar gerçekler. proje yapacaksanız sermayeniz olmalı. o sermaye ile ufakta olsa yazarlara haftada/10 günde bir ücret öder motivasyonunu sağlarsınız. böylelikle gruptan kopmaları en aza indirirsiniz.
Merhaba
Konu başlığında ve akışında da görebileceğiniz gibi kocaman bir ekip kurup forumun gücünden hep beraber yararlanmamızı amaçladım açacağımız site hepimizin olmasaydı dediğinizde haklısınız diyebilirdim ki hala bir yerde haklısınız biliyorum ancak ben birliğimizden yararlanıp neler yapabileceğimizi göstermek istiyorum. Şuanda gerçekleştirmeye kalkıştığımız gibi girişimler dünyada daha önce de oldu tabi hepsi başarılı olmadı ama inançlı ve istikrarlı ekipler şuanda çok iyi yerdeler ben buna inanıyorum.
Son olarak hala aramıza arkadaşlar alıyoruz ve almaya devam edeceğiz ayrıca şuanda projeyi tartışıp başlatmak için kapalı bir forum kuruyoruz gün içinde konudaki arkadaşlara PM ile ulaşıp davet edeceğim. İyi geceler, teşekkürler