-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Beni de yazın hocam ekibe :)
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
haftalık ücret öderseniz katılırım. yoksa sen 2-3 ay bedava çalış para kazanınca biz sana ödeme yaparızla olur mu? ya proje tutmazsa? tutacak olsa bile çoğu kişi 1 ay olmadan sizi yarı yolda bırakacaktır.
forumdaki dayanışmalara bakın, yorum dayanışmasına katıldım. grupta 6 kişi var. gelen yorum 2. adam online olduğu halde 1 yorum yapmaya eriniyor, 4-5 ay sizinle ücretsiz mi çalışacak?
hevesinizi kırmak istemem ama bunlar gerçekler. proje yapacaksanız sermayeniz olmalı. o sermaye ile ufakta olsa yazarlara haftada/10 günde bir ücret öder motivasyonunu sağlarsınız. böylelikle gruptan kopmaları en aza indirirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bende bu oluşumda yer almak isterim sizin için uygunsa
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Öncelikle para vaadini bir kenara bırakalım derim. Ve konuda da para vaad etmiyoruz diye geçin hocam arkadaşlar damlayacaktır çünkü.
Ve benim düşüncem türk vikipedisinin kurulmasıdır.
Ekipte yer almak isterim. Grafik tasarım ilgi alanın.
Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
onedio tarzi diyen arkadaşlara soruyorum sizce onedio özgün içerik mi giriyor? Ben ordan özgün içerik çok az okudum. Hep sağdan soldan genelde yabancı sitelerden araklanan kopya haberler var. Özgün içerik bizde acaba hastalık mı olmuş?
Projeye gelince başlangıç ve düşünce güzel ama önemli olan icraat diye düşünüyorum. Güven çok önemli burada. Kimse kimseyi tanımıyor nasıl güven oluşacak? İlk başta herşey iyi gitti diyelim yarın bir gün büyürseniz şayet Allah yürü ya kulum derse onedio gibi parçalamalar çıkmasını nasıl önleyeceksiniz? yada adalatli olma garantisini nasıl vereceksiniz? Sonuçta herkes emeğini koyacak ortaya.