Hoşgeldiniz, gun içinde size ulaşacağım.
Ek Olarak:
riko adlı üyeden alıntı
Öncelikle para vaadini bir kenara bırakalım derim. Ve konuda da para vaad etmiyoruz diye geçin hocam arkadaşlar damlayacaktır çünkü.
Ve benim düşüncem türk vikipedisinin kurulmasıdır.
Ekipte yer almak isterim. Grafik tasarım ilgi alanın.
Saygılarımla.
Hoşgeldiniz, aklınızdakileri açtığımız kapalı forumumuzda da tartışırız. Gün içinde size de ulaşacağım.
Ek Olarak:
erotomani adlı üyeden alıntı
onedio tarzi diyen arkadaşlara soruyorum sizce onedio özgün içerik mi giriyor? Ben ordan özgün içerik çok az okudum. Hep sağdan soldan genelde yabancı sitelerden araklanan kopya haberler var. Özgün içerik bizde acaba hastalık mı olmuş?
Projeye gelince başlangıç ve düşünce güzel ama önemli olan icraat diye düşünüyorum. Güven çok önemli burada. Kimse kimseyi tanımıyor nasıl güven oluşacak? İlk başta herşey iyi gitti diyelim yarın bir gün büyürseniz şayet Allah yürü ya kulum derse onedio gibi parçalamalar çıkmasını nasıl önleyeceksiniz? yada adalatli olma garantisini nasıl vereceksiniz? Sonuçta herkes emeğini koyacak ortaya.
Ekibe katılmak istiyor musunuz?
Ek Olarak:
neet adlı üyeden alıntı
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama, bu arak olayının farkında olanların olması gerçekten sevindirdi beni.
Çünkü araklanan bir kaç demirbaş siteyi takip etmekteyim.Ve bir kaç gün sonra onedio vs. benzeri sitelerde görünce gülüyorum sadece. :)
Son olarak Özgün içerik kavramında yabancı paylaşımın Türkçe olması onu bir nevi özgün yapabilir.Türkçe arama yapınca karşımıza bu Türkçe paylaşım gelecek çünkü.Pek fazla derine girmeden yüzeysel olarak düşünürsek demek istediğimi anlayacaksınız.
Ekibe katılmak istiyor musunuz?
Ek Olarak:
GÜNCEL DURUM
Sağlıklı iletişim ve gelişim için ekip.netokur.com olarak kurduğumuz proje destek forumumuza üye olmanız için hepinize PM gönderdim, arkadaşlarımızın hepsi üye olduğunda tanışma konusunu açacağım.