ilgili dernek sitesinin index sayısı 98.600 12 yıllık site pr5
tüm sayfa başlıklarında yazılarda lezbiyen, gey ,biseksüel,trans..kelimeleri geçiyor
.org uzantılı sitenin index sayısı 483 pr0
en fazla 20 yazının başlığında ayrı ayrı lezbiyen,gey,biseksüel,trans,interseks geçiyor.
ama baktığınız zaman lgbti 1.sıra, lezbiyen 34, biseksüel 10,gey 10, interseks 24... şeklinde gün geçtikçe sıralaması yükseliyor.
ama o site ortada bile yok. bu şekilde en az 5 tane dernek ve o anahtar kelimeleri hedefleyen onlarca site var.
herneyse anlatamıyacam size kolay gelsin bildiğiniz gibi yapın
tüm sayfa başlıklarında yazılarda lezbiyen, gey ,biseksüel,trans..kelimeleri geçiyor
.org uzantılı sitenin index sayısı 483 pr0
en fazla 20 yazının başlığında ayrı ayrı lezbiyen,gey,biseksüel,trans,interseks geçiyor.
ama baktığınız zaman lgbti 1.sıra, lezbiyen 34, biseksüel 10,gey 10, interseks 24... şeklinde gün geçtikçe sıralaması yükseliyor.
ama o site ortada bile yok. bu şekilde en az 5 tane dernek ve o anahtar kelimeleri hedefleyen onlarca site var.
herneyse anlatamıyacam size kolay gelsin bildiğiniz gibi yapın
Bana kendi sitenizi örnek vermenize gerek yok. Sitenize kaliteli içerik girersiniz sitenize sağlam link alırsınız vb. bir çok çalışma ile öyle yada böyle yükselirsiniz. Benim buna itirazım yok ki. Benim itirazım sizin yinelenen içerik anlayısınıza.
Sizin anlayısınıza göre yukarıda örneğini verdiğim site kesinlikle düşmeliydi. Diyorum ya tam da sizin ceza alır dediğiniz durum var sitede. Her yazı baslığında "hacamat kursu" kelimesi geciyor. tüm url lerinde "hacamat kursu" gecen site "hacamat kursu aramasında ilk 3'e giriyor. sizin iddianız ise bu sitenin ceza yiyeceği yönünde.
Örnek veriyorsunuz tamam doğrudur. Fakat ben sizin verdiğinizi örneği zaten reddetmiyorum. öyle de çalışma olabilir. Şimdi biri size hacamat işini verse siz "hacamat" kelimesini sadece çok az sayıda kullanıp da ilk sayfaya cıkabilirsiniz.
Tesekurler.