lostyazilim
tr.link

SEO Yaptırarak rakıplerımı geçebilirmiyim sizce

14 Mesajlar 1.967 Okunma
acebozum
tr.link

sercanaksu sercanaksu Myatika Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek işci:)
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 43 / 98
  • Ticaret 36, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Sitem için bir firmadan SEO Desteği almaktayım istediğim anahtar kelimeleri rekabetli olduğundan SEO şirketi bana 2 ay süre tanıdı sizce 2 SEO ya devam etmelimiyim Film izle yi aratırdıgımda googlede 2 sayfalara 2 aylık bir süreçte gelebilirmiyim?
Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum...

wmaraci
reklam

CengizKaya CengizKaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 707
  • Beğeniler 59 / 88
  • Ticaret 25, (%96)
webtures,seohocasi gibi ünlü ve işini iyi yapan firmalara gerektiği kadar para öderseniz tabiki. Ve içerikleriniz orayınki kadar kaliteli olmalı. Sosyal medyayı iyi kullanmalısınız şahsen filim izlyeceğimde direk filmifullizle.com yazıyorum. hem güzel domaini var hem akılda kalıcı teması iyi sade ancak son günlerde reklamı ağırlaştırdı biraz düzeltirler gene 4/4 lük site sizin 5/5 lik olmanız gerekli. Ve tabik Sabır Anahtar kelimeniz sabıt olsun gerisi boştur.

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Merhaba detaylı görüşmek için size skype adresimizi bırakıyoruz.

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 43 / 98
  • Ticaret 36, (%100)

Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı

webtures,seohocasi gibi ünlü ve işini iyi yapan firmalara gerektiği kadar para öderseniz tabiki. Ve içerikleriniz orayınki kadar kaliteli olmalı. Sosyal medyayı iyi kullanmalısınız şahsen filim izlyeceğimde direk filmifullizle.com yazıyorum. hem güzel domaini var hem akılda kalıcı teması iyi sade ancak son günlerde reklamı ağırlaştırdı biraz düzeltirler gene 4/4 lük site sizin 5/5 lik olmanız gerekli. Ve tabik Sabır Anahtar kelimeniz sabıt olsun gerisi boştur.

Hocam fikriniz için çok teşekkürler Öncelikle Seohocası.com la anlastım aylık duzenli calısıyoruz 06.05.2015 tarıhınde birinci ayımı dolduracagız çalışmalarda Ama bazı arkadasların SEO ya harcalınan paranın bosa gıtıgını dusunuyor budurumda benı dusunduruyor Haclınk yaptırsan ondan daha ıyı olur dıyor ama benım domaın surem 2021 ylına kadar reglendı yanı haclınk benım ıcın faydası olmıcak bırsey kısa vadelı bır yukselme ıstemıyorum sızce yuksele bılırmıyım

wmaraci
wmaraci

DragonMakina DragonMakina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 12 / 24
  • Ticaret 2, (%0)

filmbizdeizlenir adlı üyeden alıntı

Hocam fikriniz için çok teşekkürler Öncelikle Seohocası.com la anlastım aylık duzenli calısıyoruz 06.05.2015 tarıhınde birinci ayımı dolduracagız çalışmalarda Ama bazı arkadasların SEO ya harcalınan paranın bosa gıtıgını dusunuyor budurumda benı dusunduruyor Haclınk yaptırsan ondan daha ıyı olur dıyor ama benım domaın surem 2021 ylına kadar reglendı yanı haclınk benım ıcın faydası olmıcak bırsey kısa vadelı bır yukselme ıstemıyorum sızce yuksele bılırmıyım

Film sitesinde online destek niye ?

www.dragonmakina.com

CengizKaya CengizKaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 707
  • Beğeniler 59 / 88
  • Ticaret 25, (%96)

filmbizdeizlenir adlı üyeden alıntı

hocam allaha tevekkul edin işinizi sağlama alın hacklink felan hiiç içinize gelmez kaan gülten yakından tanıtım yıllardır seohocasi.com zirvede nice kişiler,siteler geldi geçti ama onlar her zaman zirvedeler ve işlerini tam yerine getiriyorlar size demişlerdir işte şu kelimelerde şu sıra şu zamanda o zaman içersinde o sıraya geliyormusunuz ona bakın sakın sakın black hat seo teknikleri uygulamayın. Kaliteli videolar girin. Alt yazılarınızı kendiniz oluşturun olmayan şeyleri yapın. Farklı olun farklı. Sosyal medyadan da güzel bir reklam verebilirsiniz hesaplı fiyatlara özellikle facebook çok hesaplı.

Sirvaliente Sirvaliente White Power! Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtuber
  • Konum ABD
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 370
  • Beğeniler 19 / 106
  • Ticaret 2, (%100)
Zamanla yaparım derseniz uzun zaman sonra yer alırsınız tabii ki. Ücretini verip SEO yaptırırsanız kısa sürede istediğiniz sonucu alırsınız.

Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 43 / 98
  • Ticaret 36, (%100)

Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı

hocam allaha tevekkul edin işinizi sağlama alın hacklink felan hiiç içinize gelmez kaan gülten yakından tanıtım yıllardır seohocasi.com zirvede nice kişiler,siteler geldi geçti ama onlar her zaman zirvedeler ve işlerini tam yerine getiriyorlar size demişlerdir işte şu kelimelerde şu sıra şu zamanda o zaman içersinde o sıraya geliyormusunuz ona bakın sakın sakın black hat seo teknikleri uygulamayın. Kaliteli videolar girin. Alt yazılarınızı kendiniz oluşturun olmayan şeyleri yapın. Farklı olun farklı. Sosyal medyadan da güzel bir reklam verebilirsiniz hesaplı fiyatlara özellikle facebook çok hesaplı.

teşekkürler hocam

meclisiala meclisiala Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 649 / 185
  • Ticaret 65, (%100)
Ciddi manada bir seo ile mümkün ama 2 ayda olacak gibi değil. Çünkü siz seo yaparken rakiplerde yapıyor tabi ki.

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 43 / 98
  • Ticaret 36, (%100)

DragonMakina adlı üyeden alıntı

Film sitesinde online destek niye ?

eskı temamda film istek yoktu hocam buyuzden yenı temaya tasıdım kodlar ordada kaldı suan duzenlemeler yapıyorum elımden geldıgınce oyuzden tek tek ayıklancak

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al