Merhabalar ben kendime ait bir web sitesi kurmak istiyorum blogger , wordpress gibi bedava yerlerden kurmayacağım %100 bana ait bir site oluşturmak istiyorum zamanında hep bu bedava yerlerden faydalandım blogger , wix, bedava-sitem , wordpress lakin bu platformlarda kod dili öğrenilmiyor bana göre artık bu platformlar boş belli başlı kodları öğrenip yazmak yeni projeler uygulamak istiyorum ama nerden başlayacağımı neyi öğrenmem gerektiğini çözmüş değilim

Bir web sitesi için öğrenilmesi ve yapılması gerekenler nedir

Alan adı alıcam tamam
Host aldık tamam

Şimdik birçok yazılım dilleri mevcut
ama kafam karıştı birçok dil var en iyisi hangisi en temel ve öğrenilmesi gerekenler neler

HTML , HTML5 , Mysql , C/C++ , Phyton , PHP , JAVA , Ajax bunu gibi bir sürü dil felan var insan içine girdikce neyi öğreniceni karıştırmıyor deil doğrusu

hangi kod ve yazılımları öğrenmeli hangi programları kullanmalı en iyi kod dili hangisi v.b bilgilendirecek birisi varsa teşekkürler

video felan varsa link atın izleyeyim

Aslında buna başlamak büyük zamanımı alacak ve zor biliyorum ama hayata geçirmek bir projeye başlamak için bir web sitesi için öğrenilmesi gereken ne varsa öğrenmek web sitesini az buçuk kaparsam android'e geçicem çok kapsamlı bir projem var ve tutma olasılığı çok yüksek belkide hayatımda riske gireceğim ilk dönüm noktası diyebilirim ..

iyi forumlar