-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhabalar ben kendime ait bir web sitesi kurmak istiyorum blogger , wordpress gibi bedava yerlerden kurmayacağım %100 bana ait bir site oluşturmak istiyorum zamanında hep bu bedava yerlerden faydalandım blogger , wix, bedava-sitem , wordpress lakin bu platformlarda kod dili öğrenilmiyor bana göre artık bu platformlar boş belli başlı kodları öğrenip yazmak yeni projeler uygulamak istiyorum ama nerden başlayacağımı neyi öğrenmem gerektiğini çözmüş değilim
Bir web sitesi için öğrenilmesi ve yapılması gerekenler nedir
Alan adı alıcam tamam
Host aldık tamam
Şimdik birçok yazılım dilleri mevcut
ama kafam karıştı birçok dil var en iyisi hangisi en temel ve öğrenilmesi gerekenler neler
HTML , HTML5 , Mysql , C/C++ , Phyton , PHP , JAVA , Ajax bunu gibi bir sürü dil felan var insan içine girdikce neyi öğreniceni karıştırmıyor deil doğrusu
hangi kod ve yazılımları öğrenmeli hangi programları kullanmalı en iyi kod dili hangisi v.b bilgilendirecek birisi varsa teşekkürler
video felan varsa link atın izleyeyim
Aslında buna başlamak büyük zamanımı alacak ve zor biliyorum ama hayata geçirmek bir projeye başlamak için bir web sitesi için öğrenilmesi gereken ne varsa öğrenmek web sitesini az buçuk kaparsam android'e geçicem çok kapsamlı bir projem var ve tutma olasılığı çok yüksek belkide hayatımda riske gireceğim ilk dönüm noktası diyebilirim ..
iyi forumlar
atLL
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla hocam cesaretine hayran kaldim fakat bana sorarsan isi ustalarina birakman daha mantikli ben oyle yapiyorum sana da onerim o olucak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
php + html5 ögrenmeye bak kardesim cogu scipritler +70 php %30 html5 kullanir
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Öncelikle teşekkürler ustalarına bırak derken neyi kastettiniz anlamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
en iyi ve en temel demişsin işi bitirmişsin hocam öyle bir şey yok.
Bunu çok uzaklarda falan arama iş ilanlarına bak bir.yazılımcı adamda shop bilgisi isteniyor sen düşün :) yani kısaca yazılımcı kod yazsın üretsin sen ondan al böylelikle 2 tarafta kazanır.Ha illa mı yapacan o zaman youtube gir başla html den java dan arkası gelir zaten
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozbe
Sunucu Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting destek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eğer amacın programlama vs. şeyleri öğrenmekse hosting ve domain şart değil, Bilgisayarına kuracağın programlar ile çalışabilirsin.
Eğer web tasarım üzerine yöneleceğim diyorsan öncelikle html - css öğrenmen şart. Öğrenmelisin demiyorum bak şart. Ardından bir yol ayrımına geleceksin. PHP mi ASP.NET mi ? PHP yaygın bilinen bir dil php bilerek iş bulamaman neredeyse imkansız. ASP.NET ise genelde kurumsal firmaların tercih ettiği bir dil. Etrafımda bu işi yapanlara baktığımda php bilenler sürekli aktif ve para akışı var. ASP.NET bilen ise iş oldukça çalışan ama php bilen biri kadar kazanan (Bazen daha fazla.)
HTML CSS öğrendikten sonra gerisi tamamen sana kalmış bir şey. Kendi yolunu kendin çizeceksin kurumsal mı ? Yoksa Bireysel mi?
Mysql, Sql vs. neyse bunlar da önemlidir ama öğrenmek zordur illaki bilgi sahibi olursun. Diğer yazdıkların ve ekstralarıda öyle. Bir tane dili öğrenmeye kalktığında diğerleri hakkındada bilgi sahibi oluyorsun zaten.
Yazım hataları cümle düşüklükleri varsa affola.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Aslında baskasına yazdırmak konusuna geldiğimizde bunu yapmayı düşündüm lakin çok sağlam bir projem var bunu kendim yapmak istiyorum.Aslında yakından uzaktan bu yazılım olayları ile ilgili alakam yok lakin bu dilleri 1 haftadır araştırdım neye yaradık v.b herşeyi izledim beni resmen büyüledi bütün paramı bunları öğrenmek için verebilirim hatta eğitim alabileceğim öğrenebileceğim bir yer bulursam üniversiteyide bırakıcam kodların derinliklerine indikce zihnim açıldı resmen videolarda izliyorum kod yazılımları felan hayran kaldım bunu sadece web sitesi içinde deil android falan içinde istiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Daha önce wordpress kulanmanı düşünerek sana tavsiyem hazır temaları alıp wordpress e entegre etmeyi öğrenmen oluçaktır hem hızlı ilerler sıkılmazssın hemde html ve php genel lazım olan bilgileri hızlıca öğrenmiş olursun kendinde tema çizerek kodlayabilirsin hem saydıgın kodlama ve yazılım dillerini öğrenmeye kalkarsan int ortamında bunları öğrenemessin çogunu bence bu tavsiyeleri uygula bu alandada kendini geliştirirsen sonrası daha rahat olucaktır genel kodlama terimlerine aşinalıgın pekişicek ve işlerin kolaylaşıcaktır. Başarılı olman dileği ile Allah a emanet ol
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.