İlk olarak fikirlerime yoldaşlık etmek isteyen bu konuda fikirlerini sunmak isteyen arkadaşları dinlemek isterim yorumlarınızda rahatca fikrinizi sunmanızı istiyorum

FİKİR AÇIKLAMA

Yemek tarif sitesi , tatlı tarifleri , dünya mutfağı sayfaları olduğunu biliyoruz türkiyenin en büyük tarif portalınıda saten biliyoruz. İsim verip reklamını yapmayalım şimdi :) herneyse kendim aşçıyım ve bir tarif sayfam var VE BU SAYFANIN tariflerini TL çevirmek istiyorum Sipariş alarak TAbiki bu kolay değil

FİKİR İNCE DETAY ANLATMA

Xxxx Sayfasında 50 bin küsür tarif var ve bu tarifin yazarları ev hanımları blog sahipleri ve bir çok ev hanımı herhangi bir gelir elde etmeksizin yazmakta bu tabiki bi kısmının kendi işine yarasada en büyük iş xxx sayfanın gelirini arttırmak olduğunu hepimiz biliyoruz.

Fikrim e-ticaret sayfası açarak xxxx sayfalarla ve yazarlarıyla anlaşarak tariflerinin altına bu e-ticaret linkini vererek ilanını fotoğrafını tarifi olmaksızın paylaşmak ve bu tarifi yapan kişinin Bilgileri İstenirse uğraşmadan bu tarifi yaptırmak ve teslim almak bu o ildeki temsilci ve o tarifi yapan kişi ile arasında olacak olan bir ilişki insanlarımız artık instagram vb. gibi sayfalardan Para kazanmaya tatlı pasta yapıp satmaya çalşıyor. Bu hem xxx tarif sitelerinde belirli % de de kazanc hem e-ticaret için bir kazanc hemde tarifi yapan kişi için bir kazanç olarak sunuluyor.
TAbiki sadece tatlılar yemekler pastalar degil Büyük ziyafetler için organizasyonlar büyük yemek organizasyonları için ekipi ayarlama menu hazırlama vb. vb. bu işi profesynl olarak olması düşüncesindeyim fikirlerinizi ve + olması gereken bir yol haritası şeklinde aramızda beyin fırtınası yapabilriz. Teşekkürler.