ermaneray adlı üyeden alıntı

Işin içine organizasyon girerse daha ii olur
Ama tarifi almak için kimse uğraşmaz ekstradan videolu anlatımda olmalı
Ekler kek tart milföy makaron bunlar satılabilir ama
Iyi bir milföy için iyi malzeme gerekir yada atıyorum fıstıklı makaron için özel fındık iyi krema gerekir reçeteleri kullanıcının kendisinin bulması çok zor aşçı olduğun için biraz açık bahsettim anlamışsındır.

Ben destek verebilirim danışabilirsin ileride hayata geçirince

Tarif Satışı Olmayacak Videolu Anlatıma Gerek yok. Çünkü Bi sayfam var örnegin www.xxxx.com bu sitede ben tarif şeklinde paylaşıyorum isteyen bu tarifi kendisi alır yapar sitede açıklama resim mevcut. ben x süt marka kullanırım o başka bi marka o onun bileceği iş. tamamiyle yanlş anlamışsnz yada ben yanlş anlattım :) ((((( SAYFADA 100 LERCE BELKİ BAYAN YAZAR )))) olacak örnegin dedigniz gibi ekler yapılmış bi çalışan bayan var sonucta evde yapamıyor dışardanda almak istemiyor hazır vb. vb. olanlarda çok pahalı il deki bunu buluyor ev yapımı hanımlardan örnegin istanbulu seçiyor istanbuldaki yazarlar ahmet mehmet ayşe fatma ( fatma ekler yapıyor 10 tane satmış yorumlar iyi hanımefendi irtibata geçiyor siparişini veriyor sipariş hazırlanıp gönderiliyor bir nevi yemeksepetim tarzı yanlız biraz daha detaylı

Ek Olarak:

mhalat adlı üyeden alıntı

Eğer doğru anladıysam; tarif vermek yerine siz yapıp/yaptırıp yemeği,pastayı satacaksınız.
Evde yapmak istemeyen zaten dışardan yiyor. Catering firmaları da organizasyonlar için büyük ölçekli yemek servisi veriyorlar. Siz kime hitap edeceksiniz?

ben satmıcam ben aracı olucam sayfamdan girip üstteki yorumu okursanız tam anlarsınz. Hitabim çalışan ev kadınları marifetsiz ev hanımları titiz hanımlar ben aşçılıgı en iyi yerdede en kötü yerde de yaptım en iyi yapılan yerde bile çalışma şekline tanık oldum :) bundan dolayı ev hanımları sonucta videolar eşliginde titiz bir şekilde yapıyorlar annelerimiz bir tatlı yaparken pratik hızlı yapıyor ben aşçyım arkamda 2 tane çıkar arkamı topluyor :)