Çalıştığım sitede google otomatik etiketlere göre konu açınca 2.-3. sayfadan giriş yapıp, ilk sayfaya yükseliyorum, hatta ilk 3-5 konu arasına( pr miz yüksek)
konuyla ilgili özgün başlıkla ortalarda yokum, bu nasıl oluyor peki:))
backlink nasıl çalışacağız?
Almina adlı üyeden alıntı
Etiket; ve başlık konusunda yazdıklarınızın üzerini çiziyorum kendi adıma.
Otomatik etiketin siteler için bir anlamı olduğuna inanmadığım gibi, her konunun kendi etiketleri olmalı, başlıklarsa, klasik başlık olursa, Google'de özgünlüğün ne anlamı kalıyor?
Ayrıca güncellik: Evet, medyayı biraz takip ederek, son zamanların en ilgi çeken konularını yazarak güncel olabilirsiniz, arkadaşların dediği gibi 2015 bikini modası gibi şeyleri yazarak da güncel olabilirsiniz, ama asıl önemli olan, konu girişi yaparak siteyi güncel tutmak... Hedef önce budur.
Ben de bu işe editörlükten başladım, zamanla siz de öğreneceksiniz, bizim yazdıklarımız size yanlış gelecek, tecrübe, algoritmalar sürekli güncellendiği için zaten her zaman hiç birimizin doğrusu doğru değil.
Özgün içerik yeterli değil kısmı hakkında da yazayım: Backlink çalışmaları, ve sosyal medya paylaşımları gerekli; ve reklamlar... Kısacası, siz bir başlayın, gerisi gelir, ben bu son paragrafı pek uygulamıyorum, ama dedikleri budur :)
Başarılar.
Ek Olarak: teşekkürler:)
çalıştığım yerde mesela göbek yağlarını eriten içecekler konusunu açtım
etiketilerim hep şudur göbek eritme, zayıflama, kilo verme
O zaman kendi sitemi kurarken şöyle mi gireyim etiketleri Göbek eritme,
Zayıflama, Kilo verme? yani etiket girdiğimde baş harflerini büyük girmeliyim öyle mi?
onikibilgi derken:) içeriğin sağlamlığı açısından, mesela saç uzatma konusunu iyi bir şekilde anlatıp, maske tarifleri vermek
akşamları günde 2 konu girmek için bir arkadaşla anlaştık, yeni site kurmuş
2 haber yazıyorum ona, hazırladığım konuları arattım 5.-6. sayfadan başlangıç
yapmışım nasıl sizce?
NK1864 adlı üyeden alıntı
Yukarıda gördüğün etiketin ilk harfleri büyük yazıldı. Çünkü aramadan gelecek ziyaretçinin konuyu başlık olarak algılaması için.
Bunu
samsung s5 güvenlik açığı | (N)Teknoloji şeklinde yazarsan hem çirkin durur hem de etiket olduğu dikkat çeker. Bunu da sana kimse söylemez, benden tüyo olsun.
Kadın ağırlıklı site açacaksan kadınlar estetiğe önem verir. Onikibilgi gibi bir sitede sayfana ziyaretçi çekmen zor. Magazin temalarından birini al ya da benzer free olanlarından birini bul.
Forum alanında illa ki kaynak link gösterip bilgi paylaşabilirsin. Site açtığını çalıştığın yere söylemen şart değil. Bir kullanıcı seç, üye ol. Arada genel bilgi paylaşımı yapılan alanda bilgiyi paylaş. Altına da kaynak ekle. O kadar da katı kuralları olacağını zannetmiyorum.