lostyazilim
tr.link

News kayitli haber sitem hakkinda fikirleriniz

9 Mesajlar 1.025 Okunma
lstbozum
tr.link

veys3L veys3L WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdesigner
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
merhaba arkadaslar,

sitem www.flashaber24.com 4-5 aylik bundan 1-2 ay önce google newse basvurdum, basvurum onaylanmisti, ondan öncede yandex newse basvurum kabul olmustu, sitem daha 2-3 hafta öncesine kadar 2-3k hitim vardi ama google yeni güncelemeden sonra baya köseye atti sitemi. nedeni ise haberlerin özgün olmadigindan dolayi oldugunu düsünüyorum.

haberlerimi spinlenmis halde habereditoru.com botundan aliyordum yaklasik günlük 50 haber ama malesef iki haftadir günlük hit 200-300i gecmiyor, bende o moral ile botun süresinide uzatmadim. makaleleride kendim giremiyorum nedeni ise türkce ve makale yazarligim hicde iyi degil.

sitemin seosu ile cok ugrastim suan "flaş haber" kelimesinde ilk sayfada 6 ile 8. sirada gidip geliyor. "flaş haber" kelimesinin aranma hacmi aylik 40k(google keyword plannere göre) biraz daha ugrassam dahada yükseleceginden süphem yok. yazdigim haberler aninda indexleniyor bi kac dakka sonrada google newsde indexleniyor.

bi editör tutayim diyorum ücretin altindan cikamam, benimle fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim, ne yapacam ne edecem bilemiyorum sastim kaldim.

site analizi: https://wmaraci.com/site-analizi/flashaber24.com
SEO analizi: https://wmaraci.com/seo-analiz?s=http://flashaber24.com
Sira bulucu: Flaş haber kelimesinde: Sorguladığınız site 5. sırada yer alıyor. Toplamda ise 1 sonuç içerisinde yer alıyor.

Siteye yazik, havadis v2 tema ve havadis mobil tema lisansi vardir, bundan bi ay önce premium seo paketide satin alinmistir. adsense reklamlari kullaniyorum.

wmaraci
reklam

muhammed649 muhammed649 112 Hayat Kurtarır Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sağlık Personeli
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 433
  • Beğeniler 91 / 82
  • Ticaret 5, (%100)
site güzel fakat özgünleştirmen lazım biraz.. seo çalışması yaptım demişsiniz nasıl bir seo çalışması yaptınız ? seo çalışmasını tek seferliğe mahsus yaptıysanız düşüş olabilir seo dediğimiz şey 1 sefer değil her gün yapılması gereken birşey.. site içi linklemenizi yaptınız mı ? köşe yazarları bölümünden hiç makale paylaştınız mı ? bunlar önemli şeyler

Okanisli Okanisli sosyallist.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)
Habereditoru.com da kullanılan spin'nin kalitesizliğinden olabilir mi hocam? Ben de kullandım hatta yetkiliyle görüştüm, spinlenmiş bir haberi okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Siteme haberi spinli ekledim ve bir okudum allah kahretsin dedim. Yetkiliyle görüştüm ve spinli haberi ona da okuttum güldü ve düzenleme yapacağız dedi. Büyük ihtimal daha düzenleme gelmemiştir. Bunu göz önünde bulundurun derim hocam.

Mobil olduğum için sitenizi tam inceleyemedim ama yaşadığım olayı anlattım hocam.

• Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdesigner
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

muhammed649 adlı üyeden alıntı

site güzel fakat özgünleştirmen lazım biraz.. seo çalışması yaptım demişsiniz nasıl bir seo çalışması yaptınız ? seo çalışmasını tek seferliğe mahsus yaptıysanız düşüş olabilir seo dediğimiz şey 1 sefer değil her gün yapılması gereken birşey.. site içi linklemenizi yaptınız mı ? köşe yazarları bölümünden hiç makale paylaştınız mı ? bunlar önemli şeyler

mesajiniz icin tskler hocam, her iki günde bi offpage seo yapiyorum, backlinkler, tanitimlar vs.. site ici linkleme derken hocam? all in one seo pluginini kullaniyorum

Ek Olarak:

Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı

Habereditoru.com da kullanılan spin'nin kalitesizliğinden olabilir mi hocam? Ben de kullandım hatta yetkiliyle görüştüm, spinlenmiş bir haberi okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Siteme haberi spinli ekledim ve bir okudum allah kahretsin dedim. Yetkiliyle görüştüm ve spinli haberi ona da okuttum güldü ve düzenleme yapacağız dedi. Büyük ihtimal daha düzenleme gelmemiştir. Bunu göz önünde bulundurun derim hocam.

Mobil olduğum için sitenizi tam inceleyemedim ama yaşadığım olayı anlattım hocam.

biliyorum hocam, ne yapalim özgün haber istiyor google baba, güncelemeden önce o kadar sorun etmiyordu. dedigim gibi 2-3k hitten 200-300e düstük ayni haber sayisi oldugu halde

wmaraci
wmaraci

Okanisli Okanisli sosyallist.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Astsubay
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** İ**
  • Mesajlar 971
  • Beğeniler 0 / 202
  • Ticaret 39, (%97)

veys3L adlı üyeden alıntı

mesajiniz icin tskler hocam, her iki günde bi offpage seo yapiyorum, backlinkler, tanitimlar vs.. site ici linkleme derken hocam? all in one seo pluginini kullaniyorum

Ek Olarak:

biliyorum hocam, ne yapalim özgün haber istiyor google baba, güncelemeden önce o kadar sorun etmiyordu. dedigim gibi 2-3k hitten 200-300e düstük ayni haber sayisi oldugu halde

Ben de onu demek istiyorum. Google özgün istiyor. Ama sırf google öyle istiyor diye google yanlı spin konular olur ve okunmaz halde olursa bu seni sadece google de biraz yükseltir. Ziyaretçiler???

Bu yüzden hem google hem ziyaretçi istiyorsanız ya editör tutacaksınız ya da kendiniz yazacaksınız. Amacınız ziyaretçi değilse spin sizi üstlere taşıyacaktır zaten.

• Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdesigner
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

Okan İŞLİ adlı üyeden alıntı

Ben de onu demek istiyorum. Google özgün istiyor. Ama sırf google öyle istiyor diye google yanlı spin konular olur ve okunmaz halde olursa bu seni sadece google de biraz yükseltir. Ziyaretçiler???

Bu yüzden hem google hem ziyaretçi istiyorsanız ya editör tutacaksınız ya da kendiniz yazacaksınız. Amacınız ziyaretçi değilse spin sizi üstlere taşıyacaktır zaten.

yok hocam dediginize hak veriyorum zaten o yüzdende habereditoru.comu biraktim, anladimki haber sitesi öbür sitelere benzemiyor editör tutulmasi gerek, ajans aboneligi alinmasi gerek, vs vs... off offf :)

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Arkadaşlar öncelikle site özgün olmalı. Google de diğer arama motorları da bunu çok önemsiyor. Türkiye alexa sı 13000 lerde olan sitemin 9000 lere gelmesi için çabalıyorum bende. Tek düsturum özgün haber ...

Ek Olarak: Bu arada News kaydının olup olmadığını nereden sorgulayabilirim ?

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Gupur Gupur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrencilik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 28 / 70
  • Ticaret 30, (%100)
Hocam ben size yardımcı olurum isterseniz skype adresiniz pm alabilir miyim?

• Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdesigner
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

Gupur adlı üyeden alıntı

Hocam ben size yardımcı olurum isterseniz skype adresiniz pm alabilir miyim?

pn gönderdim hocam

Ek Olarak:

haber58 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar öncelikle site özgün olmalı. Google de diğer arama motorları da bunu çok önemsiyor. Türkiye alexa sı 13000 lerde olan sitemin 9000 lere gelmesi için çabalıyorum bende. Tek düsturum özgün haber ...

Ek Olarak: Bu arada News kaydının olup olmadığını nereden sorgulayabilirim ?

news.google.com.tr girip site adressini verirseniz kayitli olup olmadigini görürsünüz hocam

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al