Eğer herkeste aynı olsaydı ya da herkes aynı biçimde,zenginlikte vb. durumlarda olsaydı kimin farklı olacağı nasıl belli olacaktı ?
Eğer seni güzel beni güzel yaratırsa ikimizde bu güzelliğe isyan etmeyiz aramızda bir fark olmazdı.Ancak seni çirkin beni güzel yaratırsa sen isyan edermisin işte önemli olan orası ki isyan ediyorsun ama beni kötü yaratıyorsa ben isyan etmem çünkü daha kötüleride var ve ben bunla sınanıyorum derim.İkimizde güzel olsaydık nasıl belli olurdu iyi,kötü ? ya da herkes zengin olsaydı nasıl belli olurdu yardımsever kişi ?
Eğer seni güzel beni güzel yaratırsa ikimizde bu güzelliğe isyan etmeyiz aramızda bir fark olmazdı.Ancak seni çirkin beni güzel yaratırsa sen isyan edermisin işte önemli olan orası ki isyan ediyorsun ama beni kötü yaratıyorsa ben isyan etmem çünkü daha kötüleride var ve ben bunla sınanıyorum derim.İkimizde güzel olsaydık nasıl belli olurdu iyi,kötü ? ya da herkes zengin olsaydı nasıl belli olurdu yardımsever kişi ?
Sırf cevap vermiş olmak için, alıntı yaparak mesaj yazmayın lütfen, zamanımı çalıyorsunuz. Önce bir okuyun. Ben kıl tüğ diyorum, siz iyi kötü diyorsunuz. Ayrıca sınanmaktan bahsettiniz, peki zenginler ne ile sınanıyor, para ile mi? Eğer bir gün tanrı'nın huzuruna çıkarsam, soracağım ilk şey; "ben sana nettim gardaş, beni neden para ile sınamadın" olacak.
neden kaş gibi kıldan tüğden bir konuda