Fakiri kolluyormu destek çıkıp yardımcı oluyor mu diye sınanıyor.
Sende şuan zenginsin senden fakirlere göre ama kendini fakir görüyorsun işte efendimiz sizin gibiler için şöyle diyor ;
Bismillahirrahmanirrahim
Resulullah (sav) buyurdular ki: "Ademoğlu için iki vadi dolusu mal olsaydı, mutlaka bir üçüncüyü isterdi. Ademoğlunun iç boşluğunu ancak toprak doldurur. Allah tevbe edenleri affeder."
Ravi: Enes, Hadis No: 1668-Buhari
Sende şuan zenginsin senden fakirlere göre ama kendini fakir görüyorsun işte efendimiz sizin gibiler için şöyle diyor ;
Bismillahirrahmanirrahim
Resulullah (sav) buyurdular ki: "Ademoğlu için iki vadi dolusu mal olsaydı, mutlaka bir üçüncüyü isterdi. Ademoğlunun iç boşluğunu ancak toprak doldurur. Allah tevbe edenleri affeder."
Ravi: Enes, Hadis No: 1668-Buhari
Bilgi için teşekkürler, emeğinize sağlık. Ben orada yazanlar gibi düşünmüyorum açıkcası; her zaman fazlası için çabalamakta fayda vardır. Daha zengin olmak için, daha bilgili olmak için, daha da gelişmek için. Az ile yetinmek demek, bir yere kadar çabalayıp, sonra her şeyi olduğu gibi bırakıp öyle devam etmesini sağlamak demek, daha fazla gelişmemek demek. Ayrıca kuran-ı kerim 'in indiği yıllar ile şuandaki zaman arasında çok fazla fark var, bazı şeyler değişmek zorunda. Kuran'da böyle yazıyor, bu nedenle böyle olmalı; bu kabul edilebilir bir şey değil. En azından benim düşüncelerime aykırı. İsterse Ölü Deniz parşömenleri'nde yazsın, ben onu sorgularım.