-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar bir çok kelimede şu malum büyük e ticaret siteleri ilk sırayı almış durumda biz ufak çaplı firmalar bu sitelerle nasıl başedeceğiz ? Google'ın bu sitelere gösterdiği toleransı aklım almıyor doğrusu. Bütün bütçeyi zorlayacak seo çalışmaları bu sitelerin önüne taşımıyor maalesef . Tüm kozlarımı oynadım ancak başaramadım. Sizce ne yapmalı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Xin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mutlaka yapılacak bir şeyler vardır. Eksik kalan bir şeyler olmalı. Anahtar kelime odaklı makale paylaşımlaır yaptınız mı
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
bloglara link kasarak yapamazsın.adamlar trilyonluk reklam veriyor
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
PhpCode adlı üyeden alıntı
tanıtım yazısı olarak diyorsan, dostum bu zamana kadar 1 000 adet tanıtım yazısı yayımlandı. ve hiçbiri çöp değil. tek sorunun şu an mobil uyum durumu. sitemde mobil var fakat responsive değil. bu sorunu da halledip tekrar bakacağım duruma.
Bu sadece tanıtım yazısıyla olacak bir iş değil ki. Büyük sitelerle rekabet etmek istiyorsan büyük bir site gibi düşünmelisiniz. Sitenizi ve kelimelerinizi atarsanız size bir kaç tavsiye vereyim.
Saygılarımla.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
PM gönderdim Umut.
Biz ne güne duruyoruz? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Edemiceksin bu kadar basit. Kalkıpta milyonlarca TL yatırım yapan bir e-ticaret sitesiyle rekabet etmeye kalkarsan eline geçecek olan tek şey cebindeki paranında gitmesidir. Adam orada milyonlarca TL yatırım yaparak iş yaparken sen bir kaç tanıtım yazısıyla, backlinkle vs onu geçmeyi beklersen çok saçma olur. Bunun yerine rekabeti düşük tek ürün satışına yönelmeni tavsiye ederim.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
büyük siteler ile rekabet etmek zordur
siz tek başınıza sitenizin seosu ile ilgilenirsiniz, büyük siteler/firmalar ekiplerle çalışır
siz 10 yere link ekler tanıtım yazısı verirsiniz onlar 1000 yere
kapitalizm internet'te de işler
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
eğer farklı bir projeniz yoksa o büyük sitelerle aynı işi yapıyosanız geçemezsiniz büyük firmalara baktığımızda milyar dolarlık şirketlerin vs. siteleri var.senin çok harcadığım dediğin para adamların kaç saatte yaptığı satıştır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar, söylediklerinize kısmen katılsam da bazı konularda yanıldığınızı belirtmek isterim.
Yurt içi büyük firmalara baktığınızda evet koca koca ekiplere sahipler fakat ekip üyelerine baktığınızda bir kaç kişinin haricinde hiç de zannettiğiniz gibi koca koca tipler değil. Bir çoğunluğu hiç bir şeyden anlamayan şahıslar.
Para bol olduğu için, sadece bütçe odaklı çalışırlar. Ne optimizasyondan anlarlar, ne de başka birşeyden. Dolayısıyla işi biliyorsanız 1.000 TL ile onların 10.000 TL lik reklam bütçesine dahi kafa tutabilirsiniz.
Tabi bunların içerisinde çok iyi ekibe sahip olanları da var elbet veya profesyonel destek alanlar fakat istisnalar kaideyi bozmaz. Bu sebepten ötürü moralinizi bozmayınız ve sabır çerçevesi içerisinde istikrarlı bir şekilde çalışmalarınıza devam ediniz.
Emin olun, o kadar yoğunlar ki bu işlerle uğraşacak vakti bile bulamıyorlar. Aslında sizin yenildiğiniz onlar değil kendi psikolojiniz.
Bu konu için daha da detaya inerim fakat burada keselim.
Umudunuzu kaybetmeyin, çalışmaya devam.
2 kişi bu mesajı beğendi.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri