4411 adlı üyeden alıntı

vBulletin null forum kurdum.Host+domain 50 TL tuttu.Kurdum forumu ve özgün içerik girdim.1 ay sonra ziyaretçilerim hatırı sayılır bir sayıya ulaşmıştı.ilk 3 ay bc.vc ile ayda 10$ gibi bir rakam kazanıyordum.3 ayın sonunda ayda 100 TL'ye yakın kazanmaya başlamıştım.Sitenin tüm gelirini biriktirdim ve 10 ay sonra vb lisans satın aldım.1 senenin sonunda site sabit gelir getirmeye başlamıştı.Bir kaç ay önce alternatif reklam seçeneklerini de ekleyince aylık kazancım 250-500 arası değişir oldu.Öncesinde 150-200 arasıydı.Biraz sabırla olmayacak şey yok.


Abi aklımda ki bir diğer düşüncede eğitim forumu kurmak yani teog , ygs-lys , kpss vs. tarzı bir eğitim sitesi kurmayı düşündüm ama bilemedim nasıl yapsam o şekilde ilerlemeyi düşündüm.Facebookta 30-40 tane ygs-lys grubu var oralarda paylaşıp vs. milleti siteye çektikten sonra kendimden de biliyorum siteye bağlı kalmalarını sağlayabilirim sanırım.Sizce bu şekilde nasıl olur hangisi daha mantıklı blog mu bu mu ?

akbas adlı üyeden alıntı

nicheAdsense kullanıcısının verdiği yönlendirmeler tamamen yanlış.
Kendisi benim şikayetim ile süresiz uzaklaştırıldı.
En güzeli en basiti şu.
3 lira kupon ile godaddyden domain al.
moda yada dekorasyon olsun.
Adworss kelime aracını kullan rekabeti düşük kelimelere makale yaz bol bol görsel kullan.
ilk ay gelir elde edemezsen de bana gel.


Yukarıda riske girmek istemiyorum derken yanlış aktardım sanırım.Bilmediğim birşeye giripte şansa bırakmak istemiyorum yani bildiğim işe yatırayım yapamassam hiç değilse orada yapamayayım diyorum.
Aklımdaki diğer projede eğitim forumu kurmak yani teog , ygs-lys , kpss vs. tarzı bir eğitim sitesi kurmayı düşündüm ama bilemedim nasıl yapsam o şekilde ilerlemeyi düşündüm.Facebookta 30-40 tane ygs-lys grubu var oralarda paylaşıp vs. milleti siteye çektikten sonra kendimden de biliyorum siteye bağlı kalmalarını sağlayabilirim sanırım.Sizce bu şekilde nasıl olur hangisi daha mantıklı blog mu bu mu ?

Dekorasyon vs. sitesine gelince resimler falan bana ait değilya şimdi hakka girmekte istemiyorum bi yandan bilemedim.